Vores mad

Vores mad

Egnsretter og yndlingsretter fra Danmark

En bog fyldt med både nationale klassikere og skønne egnsspecialiteter fra Gedser til Skagen.

Pris: 349,95 kr.
Køb
Læs mere

    Vores mad giver Nanna Simonsen med både traditionelle og næsten glemte opskrifter et sanseligt gensyn med mad fra en fjern barndoms sommerferie og højtider hos venner og familie. Bogen handler om retter og måltider fra et liv, inden velfærd og udearbejde ændrede vores kost- og spisevaner. Det er dansk mad, som den har været og stadig bliver tilberedt og spist i forskellige egne af landet; altid på bæredygtig vis ud fra lokale råvarer og sæsoner. Og alle retter er krydret med fine anekdoter og historisk viden fra hele Danmark. 

    Bogen er Nanna Simonsens introduktion til ’mormormad’ og moderne dansk mads rødder. De gode, lettilgængelige opskrifter på traditionelle retter er tilpasset moderne køkkener, smagsløg og kvalitet, og inspirerer til igen at tilberede grønkål, bage rugbrød og spise korngrød – og måske slutte af med en skive prossekage eller to. 

    Vores mad er fyldt med både nationale klassikere og skønne egnsspecialiteter fra Gedser til Skagen. Den er delt op i årstider, og der er et særligt kapitel om julens mad, for som Nanna siger: På intet andet tidspunkt af året kaster selv svorne færdigmadskunder sig ud i traditionelle udfordringer som syltekogning og rullepølsepresning.

      Presse

      Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

      Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

      Pressemeddelelse






      Forside                                                                                           

      Forfatterfoto af Nanna Simonsen
      Foto: Lars Ranek                                                                               


                                                                                          
       
      Vores mad - Egnsretter og yndlingsretter fra Danmark
      Nanna Simonsen
      1. udgave 2021
      Hardcover m. halvbind
      ISBN: 9788712066361
      Antal sider: 308
      Pris: 349,95 kr.
      Udgiver: Gads Forlag
      Udgivelsesdato: 01-12-2021

      Fotograf: Lars Ranek

      Kig i bogen

      Forfatter

      Nanna Simonsen

      Nanna Simonsen

      Nanna Simonsen (f. 1956) er kogekone og har skrevet og talt om mad i bøger, aviser og magasiner, i radio og på tv. Modtager af Det Danske Gastronomiske Akademis hædersdiplom. Læs mere