Cocktailtimen

Cocktailtimen

300 års cocktailhistorie og 52 opskrifter

UDKOMMER 18. NOVEMBER

Læs mere

Velsmagende cocktails garneret med gode historier.

En veloplagt og rigt illustreret bog om vidunderlige klassiske cocktails og deres historier. Cocktailhistorie er kulturhistorie og verdenshistorie, og bogen kommer vidt omkring: fra Caribiens sukkerrør og slaveri over Singapores luksushotel Raffles til Frankrig, hvor en gal (eller genial?) læge transplanterede abetestikler til rigmænd med drømme om evigt liv.

I 2016 og 2017 præsenterede P1 Eftermiddag Cocktailtimen. De populære cocktailhistorier bliver nu samlet i en skøn bog. 52 cocktails i alt – det er én om ugen i et helt år, hvis man vil prøve dem alle sammen. Grev Negroni, manden bag cocktailen af samme navn, blev advaret mod at drikke flere end 20 om dagen, det samme gør vi.

Det er en samling af klassiske cocktails, nogle af dem næsten glemt, men altid med den gode historie om, hvordan den blev til, er blevet berømt eller omfortolket af senere tider. 

Cocktailopskrifter og -historier er samlet og nedfældet af Radioavisens Karen Nielsen i samarbejde med P1 Eftermiddags Tore Leifer.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
KOMMER
 


Forside                                                                               
Forfatterfoto af Karen Nielsen
Forfatterfoto af Tore Leifer
Cocktailtimen - 300 års cocktailhistorie og 52 opskrifter
Karen Nielsen & Tore Leifer
1. udgave 2019
Hardcover
ISBN: 9788712058670
Antal sider: 256
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-11-2019

Kig i bogen

Forfattere

Karen Nielsen

Karen Nielsen

Karen Nielsen, f. 1960, er journalist og har været ansat i DR i næsten 30 år, de seneste 4 år som oplæser på Radioavisen, ofte om natten. Og så er hun i sin fritid cocktailkender og -afficionado. Læs mere

Tore Leifer

Tore Leifer

Tore Leifer, f. 1964, er kulturjournalist og forfatter og siden 1987 programmedarbejder og studievært ved DR. Læs mere