Cocktailtimen

Cocktailtimen

300 års cocktailhistorie og 52 opskrifter

Velsmagende cocktails garneret med gode historier.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

En veloplagt og rigt illustreret bog om vidunderlige klassiske cocktails og deres historier. Cocktailhistorie er kulturhistorie og verdenshistorie, og bogen kommer vidt omkring: fra Caribiens sukkerrør og slaveri over Singapores luksushotel Raffles til Frankrig, hvor en gal (eller genial?) læge transplanterede abetestikler til rigmænd med drømme om evigt liv.

I 2016 og 2017 præsenterede P1 Eftermiddag Cocktailtimen. De populære cocktailhistorier bliver nu samlet i en skøn bog. 52 cocktails i alt – det er én om ugen i et helt år, hvis man vil prøve dem alle sammen. Grev Negroni, manden bag cocktailen af samme navn, blev advaret mod at drikke flere end 20 om dagen, det samme gør vi.

Det er en samling af klassiske cocktails, nogle af dem næsten glemt, men altid med den gode historie om, hvordan den blev til, er blevet berømt eller omfortolket af senere tider. 

Cocktailopskrifter og -historier er samlet og nedfældet af Radioavisens Karen Nielsen i samarbejde med P1 Eftermiddags Tore Leifer.

Anmeldelser og omtale

”Bog om cocktailens historie er smuk, inspirerende, og giver akut lyst til at udvide den hjemlige minibar” – pov.international

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 


Forside                                                                               
Forfatterfoto af Karen Nielsen
Forfatterfoto af Tore Leifer
Foto: Simon Klein-Knudsen
Cocktailtimen - 300 års cocktailhistorie og 52 opskrifter
Karen Nielsen & Tore Leifer
1. udgave 2019
Hardcover
ISBN: 9788712058670
Antal sider: 228
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-11-2019

Kig i bogen

Forfattere

Karen Nielsen

Karen Nielsen

Karen Nielsen, f. 1960, er journalist og har været ansat i DR i næsten 30 år, de seneste 4 år som oplæser på Radioavisen, ofte om natten. Og så er hun i sin fritid cocktailkender og -afficionado. Læs mere

Tore Leifer

Tore Leifer

Tore Leifer, født 1964, er redaktør, kulturjournalist og forfatter. Læs mere