Mig og min fe-mor (2) Fe in spe

Mig og min fe-mor (2) Fe in spe

Fire historier med magiske misforståelser og finurlige feforviklinger i denne anden bog om Ellen og hendes fe-mor.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Hej, jeg hedder Ellen, og min familie har en hemmelighed.

Min mor ligner andre mødre. Hun ser helt almindelig ud. Men det er hun ikke! Hun kan nemlig forvandle sig til en fe.

Fire historier med magiske misforståelser og finurlige feforviklinger i denne anden bog om Ellen og hendes fe-mor.

Anmeldelser og omtale

 ”… absolut læseværdigt. Min datter på 8 år greb bogen med det samme, hun så den og endte faktisk med at læse alle 168 sider selv. Må anbefales til alle der er vilde med feer og magi!” – bornenesboger.dk

”Det går over stok og sten i Mig og min fe-mor. Med let tone og finurlige påfund er det en dejlig uhøjtidelig historie, der får flere grin frem.” – æseløre.dk

Lektørudtalelse

Mig og min fe-mor: fe in spe

Kort om bogen:
Når Ellens fe-mor skal trylle, laver hun tit skøre fejl, som hele familien skal hjælpe med at rydde op i. Ellen drømmer bare om snart at blive stor nok til at få lov til at trylle selv. 2. bind af Mig og min fe-mor med 4 nye historier for 8 til 10-årige.

Beskrivelse:
Ellens far beder Ellens mor om at lade være med at trylle, når de skal spise frokost hos hans chef. Men det kan vel ikke skade med en lille smule trylleri? Da et magisk klædeskab flytter ind i familiens hus, overtaler Ellen de andre til at beholde det. Men skabet laver ballade og opfører sig som et stædigt lille barn. Hvad skal Ellen så gøre? Heldigvis skal hele familien på ferie i Frankrig, hvor de møder en anden fe-familie. Hjemme igen skal Ellen holde fødselsdag. Den uhøflige nabopige synes at festen er kedelig. Men så går Ellens mor og moster i gang med at trylle. Bagerst i bogen er der små opgaver og en opskrift på is.

Vurdering:
Søde og skønne historier om en ikke helt almindelig familie med fjollede fe-problemer. Underholdningsværdien er i top og alle vil kunne genkende dét, at have en pinlig mor. Også selvom hun ikke er fe. De skønne tegninger indbyder allerede fra forsiden til hyggelig selvlæsning eller fælles højtlæsning.

Andre bøger om samme emne/genre:
Rosie Banks serie "Hemmelige prinsesser" er en lidt mere lyserød og sød variant af samme tema. 1. del i den serie hedder Den magiske halskæde.

Til bibliotekaren:
Rigtig god serie. Bør indkøbes på niveau med første bind.

Skrevet af Maria Sjøblom

Mig og min fe-mor (2) Fe in spe
Sophie Kinsella
Oversat af: Christian Sand
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 20,30
LO: 13,30
ML: 7,00
ISBN: 9788762733619
Antal sider: 168
Pris: 149,95 kr.
Serie: Mig og min fe-mor
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 27-04-2020

Lignende bog