Mor, fortæl

Mor, fortæl

Giv dine erindringer videre

Mor, fortæl er pakket med spørgsmål, som hjælper hukommelsen på gled, så mor kan fortælle om sin familie, barndom, ungdom og voksenliv:

Læs mere

Vil du som mor gerne fortælle dine børn om dengang, du var lille? Eller vil du gerne vide mere om din egen mor, mens tid er? Så er dette bogen for dig!

Hvad ville du egentlig være, da du var lille? Hvordan var det at gå i skole dengang? Hvilke minder har du om dine bedsteforældre? Hvem var din første store kærlighed? Ville du gøre noget anderledes i dit liv, hvis du fik chancen for at gøre det om?

Foruden de mange spørgsmål er der også gjort plads til at klistre billeder og andre gode minder ind.

Mor, fortæl virker to veje: Udfyld den selv og giv den til dit barn, som vil elske at høre historier fra dengang, du var lille. Eller forær bogen til din egen mor og få svar på alle de spørgsmål, man nogle gange glemmer at stille, før det er for sent.

Dette er femte bog i Gads Forlags bestsellerserie, som omfatter Mormor fortæl nu, Farmor fortæl nu, Morfar fortæl nu og Farfar fortæl nu.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse 

Forside 

Billede af bogen

Mor, fortæl - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
1. udgave 2012
ISBN: 9788712048497
Antal sider: 128 sider
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Elma van Vliet

Læs mere