Christian Kragelund

Christian Kragelund er partner i Horten Advokatpartnerselskab og leder af afdelingen for Immaterialret og Teknologi, cand.jur. fra Århus Universitet 1994; advokat 2010, E*MBA fra SIMI 2010. Christian er desuden European Trademark Attorney og har bestået de danske patentagenters eksamen.

Om Christian Kragelund

Christian Kragelund rådgiver inden for alle områder af immaterialretten med særligt fokus på varemærker og designbeskyttelse. Han rådgiver danske og internationale klienter i komplekse, strategiske sager om etablering, vedligeholdelse og gyldighed og/eller krænkelse af immaterielle rettigheder. Christian har særlig indsigt i rådgivning af internationale virksomheder og i administration af komplekse og omfattende IP-porteføljer.

Christian har igennem mere end 15 år opbygget et specialistkendskab til alle IP-rettens aspekter og rådgiver via et stort internationalt netværk om lokale og internationale IP-retlige forhold. Christian har således ført mange internationale IP-konflikter i lande som Kina, Japan og USA samt ved EUIPO (tidl. OHIM) og har et indgående kendskab til praksis i mange forskellige jurisdiktioner.

Christian er bestyrelsesmedlem og sekretær i foreningen FIR/AIPPI (Foreningen for Industriel Retsbeskyttelse) og bestyrelsesformand i Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI). Christian har tidligere været medlem af bestyrelsen i LES Scandinavia (Licensing Executives Society).

Han er medforfatter til en række artikler og bøger og holdende løbende foredrag. Christian har tidligere været partner i Chas. Hude A/S og i en årrække været Head of Trademarks hos Gorissen Federspiel.