Digital kultur

Digital kultur

I forbindelse med revisionen af den pædagogiske assistentuddannelse i august 2015, blev der introduceret et nyt fag - Digital kultur. Digital kultur er et obligatorisk fag, også kaldet et uddannelsesspecifikt fag på hovedforløbet, og faget kan vælges på to niveauer: Avanceret og ekspert. Begge niveauer er indeholdt i denne bog.

Pris: 249,00 kr.
Køb
Læs mere

Faget Digital  kultur er ikke kun et fag, hvor man som elev skal tilegne sig praktiske kompetencer i anvendelsen af digitale redskaber. Det er også et fag, hvor man bliver bevidstgjort om den digitale verdens påvirkninger i forhold til udviklingen af barnet, den unge og den voksne. Hvilken betydning har de sociale medier i forhold til socialisering, identitet- og relationsdannelse? Har den digitale verden en betydning for børns legekultur? Hvad er etisk forsvarligt i forhold til anvendelsen af de digitale og sociale medier inden for de forskellige målgrupper? Hvordan er lovgivningen på området? Dette er alt sammen spørgsmål, der behandles i bogen.

Bogen henvender sig primært til elever på den pædagogiske assistentuddannelse. Eleverne kan med bogen opnå viden om området Digital  kultur, blive præsenteret for etiske dilemmaer, finde løsninger eller de kan helt konkret arbejde med at udvikle et produkt, hvor digitale redskaber er i brug.

Download quizzer

Her kan du downloade quizzer (og svar) til bogens kapitler.  Quizzer                                                                                                                           
Ekstramateriale

Find det digitale ekstramateriale til Digital kultur her

 
Digital kultur
Redigeret af: Anja Mandal Jensen
1. udgave 2017
ISBN: 9788712053705
Antal sider: 160 sider
Pris: 249,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 18-05-2017

Kig i bogen

Til bogen kan du benytte vores app, Gad Ekstra. Læs mere om app'en HER.