Kristoffer Flakstad

Kristoffer Flakstad

Kristoffer Flakstad, f. 1977, er journalist og forfatter.

Om forfatteren

Han har studeret nordisk sprog og litteratur på universiteterne i København og Bergen og har skrevet artikler, kronikker og analyser om norske forhold til danske medier siden 2003. De sidste mange år har han desuden kommenteret norsk politik på bl.a. TV2 News. Kristoffer Flakstad er norsk statsborger, men født og opvokset i Danmark.

Han har derudover skrevet og bidraget til en række bøger, blandt andet Alis Danmarkshistorie (Gads Forlag 2019), og leverer reportager, interviews, kronikker og analyser til en lang række medier.

Foto: Steven Achiam

Book et foredrag

Kristoffer Flakstad tilbyder foredrag om både norsk historie, kultur og politik - med tråde til Danmark. Blandt de temaer, Kristoffer Flakstad kan fortælle om er ”København som Norges kulturelle hovedstad”, ”grådige danske konger”, ”forskelle og ligheder mellem dansk og norsk politik” samt ”Norges kulturelle guldalder – litteratur, musik, film og tv-serier”. 

Kristoffer Flakstad er forfatter til Den danske bog om Norge – en krønike der portrætterer vores naboland mod nord og samtidig udfolder 1000 års tætte bånd mellem Danmark og Norge. 

Kontakt: kristoffer.flakstad@gmail.com