Piya Mukherjee

Om Piya Mukherjee

Piya Mukherjee er partner hos Horten og leder af Hortens afdeling for Rekonstruktion og Insolvens. Piya er udpeget som fast kurator ved Sø- og Handelsrettens skifteret og sagkyndigt medlem af Revisorkommissionen og Erhvervsankenævnet.

Piya har over 25 års erfaring med insolvensret gennem behandling af en lang række konkursboer som kurator, likvidator for selskaber under tvangsopløsning, førelse af insolvensretlige relaterede retssager, blandt andet omstødelsessager og generel rådgivning om insolvensretlige problemstillinger til långivere, samarbejdspartnere og virksomheder i økonomiske problemer.
Piya har afholdt kurser om insolvensretlige problemstillinger og har undervist i kreditorforfølgning på Københavns Universitet.

Piya nærer en særlig interesse for grænseoverskridende insolvensretlige problemstillinger og har studeret engelsk insolvensret på LLM studiet ved King’s College i London.

Piya har i mange år været medlem af den europæiske interesseorganisation, INSOL Europe, og er også medlem af bestyrelsen for denne.

Gennem sit mangeårige virke som kurator i konkursboer har Piya kunnet konstatere, at værdierne i virksomheder fra at være tilknyttet produktionsudstyr, fast ejendom og andet fysiske gods, er overgået til primært at være tilknyttet aktiver af immateriel art. Inddrivelses- og insolvenslovningen er dog ikke fulgt med i denne udvikling, hvilket giver en del udfordringer – såvel her i landet som i den øvrige del af verden.