Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken

Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken

Prinsesse Fjollehoved er en lille pige, der bobler over af opfindsomhed og fantasi, men hun bekymrer sig også om mange ting.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Prinsesse Fjollehoved er en lille pige, der bobler over af opfindsomhed og fantasi, men hun bekymrer sig også om mange ting, børn kan relatere til, fx stressede forældre, nye klassekammerater og skolens toiletter. Billedbøgerne indeholder temaer som fantasi, humor, bekymringer, familie, opdragelse.

Prinsesse Fjollehoved har en hemmelig skatkiste med fine sager, som – i hvert fald i Fjollehoveds fantasi – giver hende superkræfter.

Første dag i 0. klasse går helt galt. Prinsesse Fjollehoveds hund tisser på gulvet, og de andre børn griner ad hende, da hun kommer til at sige, hun hedder Tis Fjollehoved. Til sidst må far komme og hente hende.

Billedbøgerne om Prinsesse Fjollehoved fremhæves for deres fine og sjove skildringer af livet i en småbørnsfamilie – og kan sammenlignes med Pippi Langstrømpes personlighed.

Lektørudtalelse, DBC

Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken

Vurdering:
Sjov billedbog, der er nr. 2 i serien "Prinsesse Fjollehoved". Historien om småbørnsfamilien med den opfindsomme Fjollehoved i centrum skal nok blive populær, bl.a. fordi børn omkring 6 år er vilde med lokumssnak. Bogen udmærker sig også ved, at noget forstås af børn, mens andet er for voksne, fx da moren græder over, at hendes lille baby skal begynde i skole

Skrevet af Ellen Skall Sørensen

Prinsesse Fjollehoved og lokumssnakken
Elina Hirvonen
Oversat af: Siri Nordborg Møller
Illustrator: Mervi Lindman
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år
ISBN: 9788762736337
Antal sider: 32
Pris: 129,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 11-05-2021