Prinsesse Fjollehoveds vintermagi

Prinsesse Fjollehoveds vintermagi

Prinsesse Fjollehoved har en hemmelig skatkiste med fine sager, som – i hvert fald i Fjollehoveds fantasi – giver hende superkræfter.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Prinsesse Fjollehoved er en lille pige, der bobler over af opfindsomhed og fantasi, men hun bekymrer sig også om mange ting, børn kan relatere til, fx stressede forældre, nye klassekammerater og skolens toiletter. Billedbøgerne indeholder temaer som fantasi, humor, bekymringer, familie, opdragelse.

Prinsesse Fjollehoved har en hemmelig skatkiste med fine sager, som – i hvert fald i Fjollehoveds fantasi – giver hende superkræfter.

Da hun skal med mor og lillebror på kælkebakken, ifører hun sig både krone, prinsessekjole, vinger og perlekæder. Mor bliver sur, og Fjollehoved må finde på en stor overraskelse for at gøre hende glad igen.

Billedbøgerne om Prinsesse Fjollehoved fremhæves for deres fine og sjove skildringer af livet i en småbørnsfamilie – og kan sammenlignes med Pippi Langstrømpes personlighed.

Lektørudtalelse, DBC

Prinsesse Fjollehoveds vintermagi

Vurdering:
Historien tager en genkendelig problematik op: hverdagens konflikter, som opstår, når barn og forælder vil noget forskelligt og frustrationerne tager over. Samtidig er det en fin historie om "pigede" ting, leg, fantasi og selvstændighed. Grafikken er udtryksfuld, farverig og sjov i samme stil som Buller-serien

Skrevet af Line Hoffgaard

Prinsesse Fjollehoveds vintermagi
Elina Hirvonen
Oversat af: Siri Nordborg Møller
Illustrator: Mervi Lindman
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år
ISBN: 9788762736320
Antal sider: 32
Pris: 129,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 29-04-2021