Zonerne (2) Grøn Zone

Zonerne (2) Grøn Zone

2. bind i den spændende thriller om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden og om at finde sin vej i en ny tilværelse.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Spændende og velskrevet dystopisk thriller i dagsbogsform, vekslende mellem flere fortællere, om en hverdag, der på grund af en virus pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden og om at finde sin vej i en ny tilværelse

Joel og Zahra er taget til Grøn zone for at lede efter andre immune unge. De har fundet ud af, at de er et resultatet af en et genetisk eksperiment, der gik ud på at skabe en superrace af immune mennesker, som skulle grundlægge en ny, fredelig verden.

Der er lagt planer for deres liv, men planerne går langt fra som ventet, for onde kræfter blander sig … Hvem kan Joel, Zahra og de andre immune unge overhovedet stole på?

Lektørudtalelse, DBC

Grøn zone

Vurdering:
Spændende og medrivende fremtidsfortælling med korte kapitler som driver historien frem. En "page turner" som er svær at lægge fra sig. Bogen er illustreret med stemningsfulde s/h tegninger af Lars Gabel, der understøtter handlingen godt. Med en åben og dramatisk slutning er det neglebidende svært at vente på tredje og afsluttende bind

Skrevet af Helle Laursen

Zonerne (2) Grøn Zone
Magnus Nordin
Oversat af: Christian Sand
Illustrator: Lars Gabel
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
LIX: 24,00
LO: 15,80
ML: 8,20
ISBN: 9788762738584
Antal sider: 164
Pris: 129,95 kr.
Serie: Zonerne
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 05-11-2021