Jørgen Pingvin bygger en hund, der hedder Arne

Jørgen Pingvin bygger en hund, der hedder Arne

Jørgen Pingvin elsker at bygge ting og sager, og det er meget godt, for Jørgen Pingvin er ikke så vild med de andre ting, han skal lære i skolen.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Jørgen Pingvin elsker at bygge ting og sager, og det er meget godt, for Jørgen Pingvin er ikke så vild med de andre ting, han skal lære i skolen. Det kan nemlig være svært for en lille pingvin at sidde stille og lytte for længe ad gangen.

Jørgen Pingvin er ikke ligesom alle andre. For eksempel elsker han mandage - for der har han Håndværk og Teknik i skolen og kan bygge ting. Og Jørgen vil gerne bygge en hund for sådan en kunne han godt tænke sig ...

Skønne detaljerige billedbøger om Jørgen Pingvin, der har svært ved at sidde stille og lytte i skolen, men elsker at være kreativ.

Lektørudtalelse, DBC

Jørgen Pingvin bygger en hund, der hedder Arne

Vurdering:
Bøgerne er hyggelige, fyldt med humor og historierne er handlingsmættet. Ingen tvivl om, at de nok skal blive populære. Bogens illustrationer, som er i retro-stil, er udtryksfulde og morsomme og understøtter historierne på bedste vis. Det er tydeligt, at den kendte tegner Jørgen Clevin er forbilledet for hovedpersonen Jørgen Pingvin. Både tøjstil og farver er de samme, som man husker Jørgen Clevin fra de mange tv-programmer fra 1950'erne og frem

Skrevet af Stine Veisegaard


Byg din egen pingvin

Jørgen Pingvin har en kæmpestor familie. Der er store pingviner, små pingviner, glade pingviner, sure pingviner og mange andre pingviner. Og nu kan du bygge din helt egen pingvin.

Undervisningsmateriale

Jørgen Pingvin

Undervisningsmaterialet til billedbøgerne om Jørgen Pingvin tager udgangspunkt i de to første titler: Jørgen Pingvin bygger en hund, der hedder Arne og Jørgen Pingvin bygger noget, der kan flyve meget højt. Det er imidlertid muligt at overføre flere af opgaverne til de andre bøger i serien.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Maria Louise Bjørn Bjerrum.

Download undervisningsmaterialet her

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse.Pressemeddelelse                                                                                                    
Jørgen Pingvin bygger en hund, der hedder Arne
Sabine Lemire
Illustrator: Rasmus Bregnhøi
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år
ISBN: 9788762740235
Antal sider: 56
Pris: 149,95 kr.
Serie: Jørgen Pingvin
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 09-05-2022

Kig i bogen

Forfatter

Sabine Lemire

Sabine Lemire

Sabine Lemire, f. 1974, er uddannet på Danmarks Designskole og École supérieure des arts appliqués Duperré i Paris. Læs mere