Louca (3) Hvis bare ...

Louca (3) Hvis bare ...

Teenageren Loucas liv er en katastrofe – han er både klodset, doven og ufattelig dårlig til fodbold … lige indtil den dag, hvor spøgelset Nathan dukker op og tilbyder at hjælpe ham med træningen.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Teenageren Loucas liv er en katastrofe – han er både klodset, doven og ufattelig dårlig til fodbold … lige indtil den dag, hvor spøgelset Nathan dukker op og tilbyder at hjælpe ham med træningen.

Der opstår et venskab mellem den forelskede Louca, der af alt magt vil gøre indtryk på sin udkårne, den smukke Julie, og fodboldgeniet Nathan, det rastløse og forvirrede spøgelse, der forsøger at finde ud af, hvordan og hvorfor han døde. Og lige pludselig er alt på spil for Østre Gymnasiums fodboldhold, og det er afgørende, at de vinder kampen mod det stærke modstanderhold Ørnene …

Lektørudtalelse, DBC

Louca (3) Hvis bare...

Vurdering:
Samme blanding af humor og spænding som i de første bind. Det er klassisk fransk tegneseriestil med fart over feltet. Man føler virkelig med Louca og hans mere eller mindre mislykkede forsøg på at gøre indtryk på Julie, og det er svært ikke at holde af hans nuttede lillebror. Samtidig er mysteriet med Nathan og hans død med at til at tilføre historien spænding, og man vil som læser gerne vide mere.

Skrevet af Johanne Elvers Madsen

Louca (3) Hvis bare ...
Bruno Dequier
1. udgave 2024
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762744417
Antal sider: 72
Pris: 299,95 kr.
Serie: Louca
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 29-05-2024