Mikkel Frey Damgaard

Mikkel Frey Damgaard

Mikkel Frey Damgaard (1978) er journalist, tv- og radiovært og forfatter.

Om forfatteren

Mikkel Frey Damgaard har været vært på Deadline og DR2 Dagen. Han er forfatter til bogen Sørgekåben (2019), hvor han undersøgte omstændighederne omkring sin fars selvmord og den betydning, det har haft for ham selv og hans familie.

Foto: Simon Klein-Knudsen

Book et foredrag

EN AFTEN OM NATUR, LYSTFISKERI, DÆMONER OG FORLØSNING

En grå november eftermiddag i en tilværelse, som på nogle stræk står i smertefuld stampe, køber forfatteren ved en pludselig indskydelse en fiskestang.

Det bliver begyndelsen på et svimlende eventyr, hvor forfatteren fordyber sig i grej, natur og livet langs de danske kyster, og oplever enorm lykke og forløsning i selvsamme natur. Men samtidig foretager han en rejse ind i de mest dunkle hjørner af sin sjæl og oplever at miste sin virkelighedsfornemmelse og bliver vanvittig. Før han til sidst må revurdere sin oplevelse af verden og af sig selv, før han kan træde ind i den på ny, forandret for altid.

I samtale eller foredrag fortæller Mikkel Frey Damgaard om sine oplevelser, men også om de forskellige arters biologi og adfærd. Den danske natur foldes ud på en underholdende og inspirerende måde, og så fortæller han naturligvis også om, hvordan man kommer i gang med lystfiskeriet og at alle kan være med.

Kontakt: freydamgaard@gmail.com

Læs om det foredrag, Mikkel Frey Damgaard tilbyder her