Kæledyrspatruljen (2) Skæg fra det ydre rum

Kæledyrspatruljen (2) Skæg fra det ydre rum

2. bind i serien om Kæledyrspatruljen.

Pris: 269,00 kr.
Køb
Læs mere

2. bind i serien om Kæledyrspatruljen.

Folk i Strandsted aner ikke, at deres lille, kedelige by er verdens mest attraktive mål for angreb fra det ydre rum, og det er agenterne Biskit og Mitzys opgave at sørge for, at det forbliver en hemmelighed.

Så da en hær af alien-skæg invaderer byen, får de travlt ... Hvis Skægkongens mission lykkes, vil han snart have magten over Jorden.

Det bliver en hår(d) og knap så skæg opgave for Kæledyrspatruljen.

LEKTØRUDTALELSE

Skæg fra det ydre rum!

Kort om bogen
Agenthunden Biskit må slå til igen, da nye rumvæsner truer med at invadere jorden. 2. del af den skøre serie med kæledyrspatruljen. Perfekt til især drenge fra 9 år, der elsker en gakket humor

Beskrivelse
I den lille by Strandsted ånder alt tilsyneladende fred og ro. Dog er der noget, som er ravruskende galt, og agenterne Biskit og Mitzy bliver sat på at opklare sagen uden at tiltrække sig for meget opmærksomhed. Biskit og Mitzy opdager hurtigt, at byens borgmester er blevet besat af et alien-skæg, og at dets mission er at overtage jorden. Skægget hopper på mennesker og overtager dem, og netop i Strandsted har de mulighed for at åbne en portal og bringe resten af deres skæg-aliens ned på jorden. Det må Biskit og Mitzy for alt i verden forhindre, men det er svært at bekæmpe skæg, især når det hopper på en selv. 1. del af serien er Alienlorten går til angreb!

Vurdering
Bogen er en skør, gakket og ret sjov historie, som nok vil underholde især drengene. Den er fyldt med sjove illustrationer, som er med til at gøre historien let tilgængelig og ikke mindst underholdende. Der er forskellig tekststørrelse på siderne, hvilket også er med til at gøre historien sjov

Andre bøger om samme emne:
Bogen kan sammenlignes med Tom Gates - min geniale verden og Min lærer er et monster

Til bibliotekaren:
Anbefales indkøbt som første del

Skrevet af Henriette Olesen

Kæledyrspatruljen (2) Skæg fra det ydre rum
Gareth P. Jones
Oversat af: Anne Krogh Hørning
Illustrator: Steve May
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 28,00
LO: 18,10
ML: 9,90
ISBN: 9788762733695
Antal sider: 128
Pris: 269,00 kr.
Serie: Kæledyrspatruljen
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 05-08-2020