Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon

Dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Pris: 299,00 kr.
Køb
Læs mere

Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse, Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør, farmaceut eller læge.

Ernærings- og fødevareleksikon
Elin Kirkegaard & Niels Lyhne
4. udgave 2006
ISBN: 9788712036395
Antal sider: 256 sider, illustreret
Pris: 299,00 kr.