Bliv mere mand på 10 uger

Bliv mere mand på 10 uger

Nu kommer bogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder – og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind

-Fyens Stiftstidende
Læs mere

Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven.

I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer.  Og så tager det kun 10 uger!

Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv.

Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin.  Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!

Anmeldelser og omtale

 "Fra start til slut fortælles i et sprog, fede mænd forstår." - Fyens Stiftstidende

Bliv mere mand på 10 uger
Charlotte Hartvig & Jeppe Just
1. udgave 2011
ISBN: 9788712046561
Antal sider: 160 sider
Pris: 249,00 kr.
Udgivelsesdato: 12-10-2011

 

[ Error ]

Forfattere

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig har flere års erfaring som klinisk diætist på bl.a. Rigshospitalet. Læs mere

Jeppe Just

Jeppe Just

Læs mere