Monsterjagten – Nyt blod (3) Det glemte gravkammer

Monsterjagten – Nyt blod (3) Det glemte gravkammer

De tre vogtere Charlie, Amy og Sam er nødt til at tage kampen op mod den mægtige fjende Illia Raven.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

I mere end tvve år har Avantias store monsterjæger Tom været Rigets Beskytter.

Det er tid til, at en ny generation træder til. Tre nye helte, Amy, Charlie og Sam, lever i vores verden, men er efterkommere af Avantias Vogtere, og nu skal de læres op til at blive de nye vogtere.

De tre vogtere Charlie, Amy og Sam er nødt til at tage kampen op mod den mægtige fjende Illia Raven, der har en dødsensfarlig plan. Hun vil selv udklække og kontrollere et monster, som det ellers kun er Vogtere, der kan. 

Bestsellerserien Monsterjagten har siden 2008 motiveret børn til at læse. Serien har på verdensplan solgt mere end 11 millioner eksemplarer. Monsterjagten – Nyt blod er målrettet de lidt ældre læsere, som har knækket læsekoden og gerne vil have mere af det fascinerende univers.

Lektørudtalelse, DBC

Monsterjagten - nyt blod - det glemte gravkammer

Vurdering:
Bogen er spændende og fuld af action. Serien foregår i nutiden med laptops, droner og anden teknologi. Personerne er lidt stereotype - ikke mindst de tre Vogtere: Amy (asiatisk, sporty og frisk), Charlie (afroamerikansk, intelligent og forsigtig) samt Sam (hvid, modig og dumdristig). Det fungerer dog fint indenfor historiens rammer. De sort/hvide illustrationer er udmærkede, men lidt anonyme. Teksten er letlæst (lix 29,8) og skrevet med ret stor skrift. Kapitlerne er korte og slutter med en cliffhanger, så man næsten ikke kan vente med at læse videre. Det er en fin bog med stift bind, indbydende forside og fængende bagsidetekst

Skrevet af Lone Rahbek Christensen

Monsterjagten – Nyt blod (3) Det glemte gravkammer
Adam Blade
Oversat af: Klavs Brøndum
Illustrator: Steve Sims
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 29,80
LO: 18,80
ML: 11,00
ISBN: 9788762738997
Antal sider: 192
Pris: 149,95 kr.
Serie: Monsterjagten – Nyt blod
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 18-02-2022