Monsterjagten – Nyt blod (1)

Monsterjagten – Nyt blod (1)

Tre nye helte, Amy, Charlie og Sam, lever i vores verden, men er efterkommere af Avantias Vogtere, og nu skal de læres op til at blive de nye vogtere.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

I mere end tvve år har Avantias store monsterjæger Tom været Rigets Beskytter.

Det er tid til, at en ny generation træder til. Tre nye helte, Amy, Charlie og Sam, lever i vores verden, men er efterkommere af Avantias Vogtere, og nu skal de læres op til at blive de nye vogtere.

Avantia hærges nemlig stadig af den onde troldmand Malvel, og de tre unge helte skal forhindre, at han stjæler nogle monsteræg, der kan gøre ham udødelig.

Bestsellerserien Monsterjagten har siden 2008 motiveret børn til at læse. Serien har på verdensplan solgt mere end 11 millioner eksemplarer. Monsterjagten – Nyt blod er målrettet de lidt ældre læsere, som har knækket læsekoden, og gerne vil have mere af det fascinerende univers.

Lektørudtalelse, DBC

Nyt blod

Vurdering
Det er en rigtig god start på en ny serie for dem, der trofast har fulgt den lange serie om "Monsterjagten", men som også er klar til en udfordring med højere side- og lix-tal. Bogen er spændende, medrivende og fuld af referencer til Avantia, som kendere af "Monsterjagten" vil være glade for.

Skrevet af Martin W Hansen

Monsterjagten – Nyt blod (1)
Adam Blade
Oversat af: Klavs Brøndum
Illustrator: Steve Sims
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 28,70
LO: 28,70
ML: 9,80
ISBN: 9788762733831
Antal sider: 188
Pris: 149,95 kr.
Serie: Monsterjagten – Nyt blod
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 15-02-2021