Fuglenes fantastiske liv

Fuglenes fantastiske liv

Fugle er spændende, blandt andet fordi de har nogle særlige kendetegn, som ingen andre dyr har, nemlig fjer, næb og vinger.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Fugle er spændende, blandt andet fordi de har nogle særlige kendetegn, som ingen andre dyr har, nemlig fjer, næb og vinger. De fleste af dem kan flyve, men de, der ikke kan, har egenskaber, som gør dem i stand til at løbe eller svømme. Nogle fugle siger mærkelige lyde, andre synger smukt. De kan have strålende farver eller farver, som falder i ét med omgivelserne.

Grundlæggende og overskuelig fagbog med kortfattede tekster. Bogen er rigtig illustreret og giver læseren mulighed for i detaljer at se dyrenes nogle gange særprægede udseendende og levesteder.

Lektørudtalelse, DBC

Fuglenes fantastiske liv

Vurdering: 
En virkelig grundig fagbog, der kommer hele vejen rundt om sit emne. Man får et godt indblik i de talrige arter, og i at fuglene stammer fra dinosaurerne. Kombinationen af flotte fotos af fugle og fine tegninger af baggrunde og landskaber fungerer rigtig godt. For et dybere indblik i de enkelte fuglearter skal der dog en feltbog til

Skrevet af Anders Christian Sivebæk

Fuglenes fantastiske liv
David Lindo
Oversat af: Leif Schack-Nielsen
Illustrator: Claire McElfatrick
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762740013
Antal sider: 80
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 20-09-2022