Skarp på kattedyr

Skarp på kattedyr

I denne utrolige smukke illustrerede fag- og billedbogsserie er der masser af fakta om de farlige og spændende rovdyr.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere
Bliv skarp på kattedyr!

I denne utrolige smukke illustrerede fag- og billedbogsserie er der masser af fakta om de farlige og spændende rovdyr.

Vidste du, at fiskekatten har svømmehud mellem tæerne, eller at margayen kan efterligne andre dyrs lyde for at lokke dem til, og at der findes 39 forskellige arter af kattedyr på jorden?
Lektørudtalelse

Skarp på kattedyr

Kort om bogen:
Fagbog om kattedyr med flot designede opslag om 39 forskellige arter. Tegninger i klare farver og mange fakta om fx løver, tigre, fiskekatte og pumaer. Egnet til højtlæsning for børn fra 6 år og evt. til selvlæsning fra 9-10 år.

Beskrivelse:
I 15 opslag fortælles om de forskellige arter af kattedyr, deres udvikling og hvordan de jager. Der fokuseres også på, hvem der er de mindste, de største og de hurtigste og fx hvordan de forskellige arter camouflerer sig. Nogle arter er truede af udryddelse, som fx andes-katten og sneleoparden, der er meget menneskesky. Et opslag fortæller om de mærkelige og flotte kattedyr, som fx servalen med den særlige hoppende jagtteknik og den iberiske los med de flotte kindskæg. Hvis man sammenligner størrelsen, er det tigeren, der er den største, og løven er næststørst. Bogens forfatter og illustrator har også udgivet "Skarp på hajer" på dansk.

Vurdering:
Bogen er præget af vellykket stil og design. Det viser sig på omslag og udstyr og layout. Farver og layout i bogen spiller bemærkelsesværdigt smukt sammen. Bogens emne er spændende disponeret og fortalt, og det er en fornøjelse at se på opslagene.

Andre bøger om samme emne/genre:
For de yngste læsere er der fx Store katte og Verdens farligste katte af Sebastian Klein, og for de lidt ældre findes Alt om store katte og Store katte.

Til bibliotekaren: 
En god og veldesignet fagbog om emnet, som kan anbefales til PLC og børnebiblioteker.

Skarp på kattedyr
Owen Davey
Oversat af: Leif Schack-Nielsen
1. udgave 2020
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762733671
Antal sider: 40
Pris: 149,95 kr.
Serie: Skarp på
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 08-10-2020

Lignende bog