Skarp på aber

Skarp på aber

Smukt illustreret og faktapakket bladrebog om et af verdens mest ikoniske dyr. Et sikkert hit til dyreglade og videbegærlige drenge og piger.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Smukt illustreret og faktapakket bladrebog om et af verdens mest ikoniske dyr. Et sikkert hit til dyreglade og videbegærlige drenge og piger.

Vidste du, at der findes mere end 250 arter af aber på jorden? I denne bog kan du finde en masse fakta om aber, lige fra den lille dværgsilkeabe til den store mandril.

"Et visuelt festfyrværkeri af en børnefagbog, der tillige er sprængfyldt med velformidlet og spændende fakta. De smukke illustrationer har et helt særligt retro-agtigt udtryk, der leder tankerne hen på lærebøger fra 1950'erne. De er tegnet med en venlig streg, med masser af naturtro detaljer. Helhedsindtrykket er yderst indbydende og meget charmerende. Også velegnet til emnearbejde i skolen. Absolut anbefalelsesværdig!"
Lektørudtalelsen om første bind i serien

Lektørudtalelse, DBC

Skarp på aber

Vurdering:
En utrolig indbydende og lækker fagbilledbog. De retroagtige tegninger og farver giver en ro og lyst til at gå på opdagelse i hele bogen. Her er masser af spændende viden for børn og deres voksne, inden børnene selv kan læse bogen, den vil helt sikkert vække begejstring

Skrevet af Ingelise Blom HansenSkarp på aber
Owen Davey
1. udgave 2022
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762738768
Antal sider: 40
Pris: 149,95 kr.
Serie: Skarp på
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 12-05-2022

Kig i bogen