Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed

Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed

Justice Jones er en sej og selvstændig heltinde i et spændende, mystisk og klassisk kostskolemiljø i 1930'ernes England.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

"Dejlig bog i den typisk engelske genre om piger på kostskole i "gamle dage". Velskrevet og underholdende, og den har et publikum blandt nutidens danske piger. I hvert fald de gode læsere, der vil gå i gang med bøger af en vis tykkelse. Anbefales!" – Lektørudtalelsen om Mit navn er Justice, bind 1

Justice Jones er en sej og selvstændig heltinde i et spændende, mystisk og klassisk kostskolemiljø i 1930'ernes England. Læserne vil sætte pris på den seje og sympatiske heltinde, der skal begå sig i et snobbet, konkurrencepræget og dystert miljø.

Elly Griffiths, der står bag den populære krimiserie for voksne om arkæologen Ruth Galloway, tager os med sin elegante stil og talent ind i et Enid Blyton-agtigt univers. De 9-12-årige vil gyse af fryd!

I seriens andet bind lærer Justice den aldrende Mr. Arthur at kende. Han bor i det hjemsøgte hus SMUGLERHYTTEN på den anden side af marsken og fortæller spændende historier om sin tid som pilot under 1. Verdenskrig. Men da Mr. Arthur dør under mystiske omstændigheder, må Justice på banen!

Spænding, mystik og humor går op i en højere enhed i Elly Griffiths' debut til børn.

Anmeldelser og omtale

 "bestemt en børnebog i absolut topklasse" – krimiormen.wixsite.com

”Krimien er smukt og meget traditionelt opbygget, og der er plads til både gåder, overraskelser og sejre til dem der trænger. Det er en fin læseoplevelse for piger på 10-12 år og måske også for deres mødre og bedstemødre.” – bogvaegten.dk

"Vi er som sagt vilde med Mit navn er Justice, så vi håber, der kommer mange flere bøger i serien." – kulturmor.dk

"Det er en velskrevet bog, dejligt sprog der fanger læseren og ikke uden humor. En god gammeldags krimi i 1930’ernes England på en stor og dyster kostskole, så kan rammerne ikke være meget bedre. En bog jeg varmt kan anbefale….også til familie (u)hygge." – Bogrummet.dk

Lektørudtalelse, DBC

Mit navn er Justice - smuglernes hemmelighed

Vurdering:
Frydefulde gys og spændende detektivopgaver åbenbares for den opmærksomme læser, der sammen med Justice kan følge de mange spor og ledetråde. Dette er det frydefuldt spændende 2. bind i den engelske kostskoleserie.

Skrevet af Maria Sjøblom

Presse

Her kan du finde billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Forside
 

Forfatterfoto af Elly Griffiths                                                                        
Foto: Sara Reeve
 


Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed
Elly Griffiths
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 26,40
LO: 17,00
ML: 9,40
ISBN: 9788762736177
Antal sider: 250
Pris: 199,95 kr.
Serie: Mit navn er Justice
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 30-09-2020

Kig i bogen

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths (f. 1963) voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. I dag bor hun i Brighton med sin mand og har desuden to børn og en kat. Læs mere