Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed

Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed

Justice Jones er en sej og selvstændig heltinde i et spændende, mystisk og klassisk kostskolemiljø i 1930'ernes England.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

"Dejlig bog i den typisk engelske genre om piger på kostskole i "gamle dage". Velskrevet og underholdende, og den har et publikum blandt nutidens danske piger. I hvert fald de gode læsere, der vil gå i gang med bøger af en vis tykkelse. Anbefales!" – Lektørudtalelsen om Mit navn er Justice, bind 1

Justice Jones er en sej og selvstændig heltinde i et spændende, mystisk og klassisk kostskolemiljø i 1930'ernes England. Læserne vil sætte pris på den seje og sympatiske heltinde, der skal begå sig i et snobbet, konkurrencepræget og dystert miljø.

Elly Griffiths, der står bag den populære krimiserie for voksne om arkæologen Ruth Galloway, tager os med sin elegante stil og talent ind i et Enid Blyton-agtigt univers. De 9-12-årige vil gyse af fryd!

I seriens andet bind lærer Justice den aldrende Mr. Arthur at kende. Han bor i det hjemsøgte hus SMUGLERHYTTEN på den anden side af marsken og fortæller spændende historier om sin tid som pilot under 1. Verdenskrig. Men da Mr. Arthur dør under mystiske omstændigheder, må Justice på banen!

Spænding, mystik og humor går op i en højere enhed i Elly Griffiths' debut til børn.

Anmeldelser og omtale

”Krimien er smukt og meget traditionelt opbygget, og der er plads til både gåder, overraskelser og sejre til dem der trænger. Det er en fin læseoplevelse for piger på 10-12 år og måske også for deres mødre og bedstemødre.” – bogvaegten.dk

Lektørudtalelse

Mit navn er Justice - smuglernes hemmelighed

Kort om bogen:
Justice er tilbage på kostskolen. Hun ved bare, at der er et eller andet mystisk på færde. Men hvem af lærerne opfører sig mest mistænkeligt og hvorfor er det lige Justice, der skal være besøgsven for manden i det hjemsøgte hus? Kostskole- og detektivroman for seje piger og drenge mellem 10 og 13 år.

Beskrivelse:
Justice drømmer om at blive detektiv, når hun bliver voksen og hun er allerede i fuld gang med at træne sine efterforskningsteknikker. Kostskolen er gammeldags og kold, og man får altid ækelt mad. Men det er også her, at hun kan have det sjovt med veninderne Stella og tjenestepigen, Dorothy. Da alle elever bliver sendt til den nærliggende by for at lave frivilligt velgørenhedsarbejde, får Stella til opgave at læse avisen højt for den blinde mand i et hjemsøgt hus på stranden. Men han vil faktisk gerne have hendes hjælp til at opklare et mysterium og Stella springer ud i opgaven. Den viser sig dog at blive farligere, end hun havde frygtet.

Vurdering:
Frydefulde gys og spændende detektivopgaver åbenbares for den opmærksomme læser, der sammen med Justice kan følge de mange spor og ledetråde. Dette er det frydefuldt spændende 2. bind i den engelske kostskoleserie, som starter med Mit navn er Justice - mordene på Highbury House. Bøgerne kan sagtens læses hver for sig.

Andre bøger om samme emne/genre:
Læs fx også på Enid Blytons spændende bøger, fx De 5 på skatteøen ; De 5 på nye eventyr ; De 5 stikker af.

Til bibliotekaren: 
Indkøbes på niveau med foregående bind.

Skrevet af Maria Sjøblom

Presse

Her kan du finde billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Forside
 

Forfatterfoto af Elly Griffiths                                                                        
Foto: Sara Reeve
 


Mit navn er Justice (2) Smuglernes hemmelighed
Elly Griffiths
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 26,40
LO: 17,00
ML: 9,40
ISBN: 9788762736177
Antal sider: 250
Pris: 199,95 kr.
Serie: Mit navn er Justice
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 30-09-2020

Kig i bogen

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths (f. 1963) voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. I dag bor hun i Brighton med sin mand og har desuden to børn og en kat. Læs mere

Lignende bog