Mit navn er Justice (4) Spionen i vinduet

Mit navn er Justice (4) Spionen i vinduet

2. Verdenskrig er brudt ud, og det kommer til at præge livet på Justices kostskole, Highbury House.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

2. Verdenskrig er brudt ud, og det kommer til at præge livet på Justices kostskole, Highbury House. Eleverne skal pludselig dele hverdag med drengene fra en evakueret London-kostskole. Justice bliver ven med Henry, som viser sig også at være lidt af en detektiv. Heldigvis, for de to ser en aften et ansigt i et vindue – et vindue, hvor ingen burde kunne komme op til. Har det nogen forbindelse til drengenes lærer, som er tysker?

Hyggelig og charmerende detektivroman om Justice Jones, der er en sej og selvstændig heltinde i et spændende, mystisk og klassisk kostskolemiljø i 1930'ernes England. Den seje og sympatiske heltinde skal begå sig i et snobbet, konkurrencepræget og dystert miljø.

Elly Griffiths, der står bag den populære krimiserie for voksne om arkæologen Ruth Galloway, tager os med sin elegante stil og talent ind i et Enid Blyton-agtigt univers. Spænding, mystik og humor går op i en højere enhed i Elly Griffiths debut til børn.

Anmeldelser og omtale

 "En velskrevet og humoristisk bog." – Bogrummet.dk

Lektørudtalelse, DBC

Mit navn er Justice - spionen i vinduet


Vurdering:
Det er en meget velskrevet og hyggelig krimi, som er spændende uden at være for uhyggelig. Man får en god fornemmelse af de forskellige personer, og Justice er en modig og sympatisk pige, som er let at identificere sig med. Man får også et indblik i forholdene i England i starten af 2. verdenskrig. Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden


Skrevet af Lone Rahbek Christensen

Mit navn er Justice (4) Spionen i vinduet
Elly Griffiths
Oversat af: Julie Rotne
1. udgave 2023
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år
LIX: 27,50
LO: 18,50
ML: 9,50
ISBN: 9788762742864
Antal sider: 224
Pris: 199,95 kr.
Serie: Mit navn er Justice
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 07-07-2023

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths (f. 1963) voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. I dag bor hun i Brighton med sin mand og har desuden to børn og en kat. Læs mere