Stjernevenner (2) Ønskefælden

Stjernevenner (2) Ønskefælden

Tror du på magi? Det gør Maja og hendes venner! Og da de møder stjernedyrene, udfolder en verden med magiske eventyr sig.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Tror du på magi?

Det gør Maja og hendes venner!
Og da de møder stjernedyrene, udfolder en verden med magiske eventyr sig.

Det lokale gymnastikhold rammes af en række uheld. Stjernevennerne har mistanke om, at mørke magter er på spil. Er deres magi stærk nok til, at de kan besejre dem?

Lektørudtalelse

Stjernevenner: ønskefælden

Kort om bogen:
Fantasy med 4 piger, der er stjernevenner: de har hver en dyreven og forskellige magiske evner. Da der sker tre uheld, må pigerne bruge deres evner og løse mysteriet. Mon de angribes af endnu et skyggemonster? Til piger fra 9 år.

Beskrivelse:
Maja, Lotte og Sanne er veninder og Inger er Majas gamle veninde. De 4 piger er stjernevenner med hver deres stjernedyr. Mens de øver sig i deres magiske evner, ser Maja ind i fremtiden, hvor tre piger kommer til skade. Maja betror sig til Maren, bedstemors gamle nabo, som kender til stjernevennerne, men ikke selv har evnerne. Da Majas forudsigelser begynder at ske, må pigerne samarbejde om at finde ud af hvad der er sammenhængen imellem de tre uheld, og hvem der er skyld i dem. 2. del efter Stjernevenner: spejlmagi. Forfatteren Linda Chapman kendes også fra "Venindebageriet" hvor 1. del er Sødt & krydret. Teksten suppleres af tegninger af Lucy Fleming, som vi kender fra fx Godt gået Flyver!

Vurdering:
Sød historie med både veninde-problemer som jalousi og spænding, med kampen mod de mørke og ukendte kræfter. Det er uhygge på den hyggelige måde. De søde tegninger passer rigtig fint til historien. Bogen kan læses selvstændig, og slutningen ligger op til at serien fortsætter – der er 6 i serien på engelsk indtil videre.

Andre bøger om samme emne/genre:
Der er mere om magiske dyr i Skolen med magiske dyr og veninder, der løser mysterier i Muffinklubben - verdens sødeste pigebande.

Til bibliotekaren:
Anbefales varmt til både PLC og folkebiblioteker.

Skrevet af Henriette Camilla Jensen

Stjernevenner (2) Ønskefælden
Linda Chapman
Oversat af: Christian Sand
Illustrator: Lucy Fleming
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
LIX: 24,60
LO: 16,20
ML: 8,40
ISBN: 9788762733312
Antal sider: 158
Pris: 129,95 kr.
Serie: Stjernevenner
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 22-04-2020

Lignende bog