Stjernevenner (1) Spejlmagi

Stjernevenner (1) Spejlmagi

Tror du på magi? Det gør Maja og hendes venner! Og da de møder stjernedyrene udfolder en verden med magiske eventyr sig.

Pris: 129,95 kr.
Køb
Læs mere

Majas storesøster begynder pludselig at opføre sig underligt, og stjernedyrene kan fornemme, at mørk magi er på spil. Kan pigerne bruge deres stjernemagi til at bringe orden i verden igen?

Anmeldelser og omtale

”Det er en virkelig fin bog til de 6-10 årige, enten til højtlæsning eller selvlæsning. I bogen, som er nr. 1 i serien, findes fine illustrationer af Lucy Fleming.” – bogblogger.dk

Lektørudtalelse

Stjernevenner: spejlmagi

Kort om bogen:
Kan du lide dyr og magi? Så er denne bog lige noget for dig! Otte dyr tager fra stjernernes verden til vores verden for at nde deres stjerneven. Fantasy for dyreelskere, fra 9 år.

Beskrivelse:
Maja møder sin stjerneven, ræven Bregne, og det viser sig, at hendes venner også er stjernevenner: Alle børn der tror på magi kan blive stjernevenner. Maja og hendes venner har forskellige magiske evner, som dyrene hjælper dem med at lære at bruge. Der er brug for at de øver sig, for dyrene kan mærke, at der er nogen, der bruger mørk magi i nærheden. Samtidig begynder Majas storesøster at opføre sig mærkeligt. Forældrene siger, at det bare er fordi hun er teenager, men Maja er bekymret. Mon der er mørk magi på spil? Forfatteren har også skrevet serien "Venindebageriet", fx Sødt & krydret.

Vurdering:
En sød historie, der samtidig er spændende. Den har det hele: Hverdag med venner og familie, søde dyr, lidt uhygge, og en god beskrivelse af magien og deres forskellige evner. Bogen lægger op til mere i serien, og det bliver spændende (og lidt uhyggeligt) at høre mere om den mørke magi og stjernevennerne.

Andre bøger om samme emne/genre:
Minder om serien "Et strejf af magi", fx Lykkestenen, der også handler om almindelige hverdagsting med et strejf af magi. I "Spejlmagi" er der dog lidt mere magi med. Hvis man synes at "Vildheks" (Vildheks. [Bind] 1) lyder spændende, men lidt for uhyggelig, så er denne et godt bud.

Til bibliotekaren: 
Anbefales. Forsiden vil appellere til lånerne.

Skrevet af Johanne Elvers Madsen

Stjernevenner (1) Spejlmagi
Linda Chapman
Oversat af: Christian Sand
Illustrator: Lucy Fleming
1. udgave 2019
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
LIX: 23,00
LO: 15,10
ML: 7,90
ISBN: 9788762730922
Antal sider: 160
Pris: 129,95 kr.
Serie: Stjernevenner
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 03-10-2019

Kig i bogen

Lignende bog