Lloret de Mar | PAPERBACK

Lloret de Mar | PAPERBACK

Årgang 2024 – Forvandling

Melissa får det, hun vil have. Hun tager det bare. Det gør det ikke nemt at være hendes veninde.

Pris: 99,95 kr.
Køb
Læs mere

Årgang 2024 er en serie kortromaner for de 13-16 årige. Fem kendte forfattere har skrevet en kortroman hver, alle med samme tema, nemlig FORVANDLING.

Den pakkerejse, vi har købt, er for unge mellem 15 og 30, men de fleste er på vores alder, og de tre mænd stikker ud mellem alle teenagerne i bussen. De har skægstubbe og tunge voksne kroppe.

Da Melissa fik øje på dem, lænede hun sig ind mod mig og hviskede: ”Shit, jeg håber ikke, der er fyldt med gamle mænd i tyverne dernede. ”Jeg fortalte hende ikke om den følelse, jeg fik i kroppen, da jeg hørte ordene mænd i tyverne.

Melissa får det, hun vil have. Hun tager det bare. Det gør det ikke nemt at være hendes veninde. For det er svært at tage, hvad man vil have, når man ikke ved, hvad det er. Så havner man de forkerte steder. Med de forkerte mennesker.

Undervisningsmateriale

Årgang 2024


Hvad kendetegner en kortroman? Og hvilke tematikker, personer, symboler og eventuelle spændingsgreb er på spil i de fem fortællinger af Jonas Kleinschmidt, Laura Ringo, Sanne Søndergaard, Eva Aagaard og Dennis Glintborg? Download lærermiddelforfatter Trine Mays undervisningsforløb til serien, og få masser af kreative opgaver, din klasse kan arbejde med.

Download undervisningsmaterialet her

Lektørudtalelse, DBC

Vurdering:
Om Årgang 2024 bøgerne:

Velskrevne udgivelser, der med forskellige greb kredser om at blive voksen og gennemgå en forvandling. Som helhed berører teksterne tematikker genkendelige for unge. Nogle tekster er realistiske hverdagsskildringer, mens andre har en foruroligende mystik over sig. Fælles for teksterne er, at de er åbne for fortolkning.

Skrevet af Marion Tirsgaard 

Lloret de Mar | PAPERBACK - Årgang 2024 – Forvandling
Eva Aagaard
1. udgave 2024
Paperback
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762743595
Antal sider: 88
Pris: 99,95 kr.
Serie: Årgang 2024 – Forvandling
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 30-01-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 198 g (1. oplag)