Spis maven flad

Spis maven flad

111 skønne opskrifter

NY UDGAVE! Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på.

Pris: 249,00 kr.
Køb

Læs mere

De fleste kvinder kender det: maven buler. Og de fleste af os har også prøvet at være på slankekur og konstateret, at det ikke er på maven, fedtet forsvinder.

Spis maven flad er diætisternes bud på en stensikker vej til en fladere mave og et mindre taljemål - uden at det koster timevis i fitness-centret eller kilometer efter kilometer med løbeskoene snøret på.

At få en fladere mave handler ikke om at sulte eller træne uhæmmet. Det er kostens sammensætning af fedt, sukker og kulhydrater, der skal ændres, hvis man vil påvirke de kvindelige former og laget af mavedeponeret fedt.

Dit daglige kalorieindtag har selvfølgelig betydning, men maden i Spis maven flad holder dig mæt og indeholder oven i købet lækkerier, der normalt er syndige sager i slankesammenhæng – som fx mayonnaisesalater og nødder.

Til inspiration indeholder bogen fotos, tips og erfaringer fra en række kvinder, der har afprøvet Charlotte Hartvigs kostplan og erfaret, at den virker. Helt uden motion.

Spis dig til en flad mave er en bog til kvinder mellem 25 og 50 år - med den nyeste viden inden for dette felt og med et godt og humorisktisk blik for, at vi ikke alle er super-kvinder hele tiden.

Spis maven flad er skrevet i samarbejde med Majbritt L. Engell, der står for bogens mange appetitvækkende opskrifter.

Omtale

"I den nye bog af diætisten Charlotte Hartvig og master i træning Majbritt L. Engell får du en grundig indføring i både videnskaben bag kuren, og hvordan du helt praktisk skal gøre. Derudover indeholder bogen 111 opskrifter. Du kan læse mere om Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell på kost-klinikken-immanuel.dk ." - www.Altfordamerne.dk.

 

Spis maven flad - 111 skønne opskrifter
Charlotte Hartvig & Majbritt L. Engell
1. udgave 2010
ISBN: 9788712054535
Antal sider: 167 sider, hft., ill.
Pris: 249,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-11-2010

[ Error ]

Forfattere

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig

Charlotte Hartvig har flere års erfaring som klinisk diætist på bl.a. Rigshospitalet. Læs mere

Majbritt L. Engell

Majbritt L. Engell er professionsbachelor i Ernæring og sundhed samt Master i Fitness og træning. Medindehaver af Hartvig & Engell og Netslank.dk. Læs mere