Sygeplejebogen, 5. udgave

Sygeplejebogen, 5. udgave

Sygeplejebogen er en grundbog til sygeplejefaget skrevet af mere end 60 forfattere, der belyser sygeplejens kundskabsgrundlag fra forskellige perspektiver og anskueliggør fagets mange facetter.

Læs mere

5. udgave af Sygeplejebogen 1-3 erstatter den gamle udgave af Sygeplejebogen 1-4.

Sygeplejebogen er en grundbog til sygeplejefaget. Den giver et solidt fagligt fundament til observation, vurdering og intervention i forhold til patientens sygeplejefaglige problemstillinger og sundhedsudfordringer. Værket består af:

  • Sygeplejebogen 1 – Profession og patient
  • Sygeplejebogen 2 – Grundlæggende behov
  • Sygeplejebogen 3 – Kompleks sygepleje

Denne 5. udgave af værket favner tendenser fra seneste bekendtgørelse om uddannelse til professionsbachelor i sygepleje (2016) og lægger vægt på sygeplejerskens observations- og refleksionskompetence samt klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab – både i relation til patientens grundlæggende behov og til kompleks sygepleje.

Værket er redigeret af Marianne Hjortsø, PH Metropol, og Charlotte Malling, UC Sjælland, og tæller bidrag fra flere end 60 forfattere, der hører til landets fremmeste forskere og undervisere inden for sygepleje.

Digitalt ekstramateriale

GAD EKSTRA er en app, der giver adgang til ekstra materiale i form af fx videoer, cases og figurer. På den måde uddybes og perspektiveres bogens indhold.

DIGITAL BOG. Sygeplejebogen kan læses digitalt via platformen Lix, der gør det let at søge, overstrege, zoome samt skrive og dele noter. Følger med den trykte bog, men kan også købes separat.

STUDIESPØRGSMÅL. Sygeplejebogens mange refleksionsspørgsmål findes også digitalt på sygeplejebogen.dk.

Sygeplejebogen, 5. udgave
Redigeret af: Charlotte Malling & Marianne Hjortsø
5. udgave 2017

Antal sider: ca. 1000 sider, illustreret, flexicover
Pris: 1425,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 26-09-2017

Til bogen kan du benytte vores app, Gad Ekstra. Læs mere om app'en HER.

Du kan tilgå bøgernes ekstramateriale på Sygeplejebogen.dk
 

Lignende bøger