Smådyrenes verden

Smådyrenes verden

I insekter og andre hvirvelløse dyrs verden er næsten alt muligt. De findes overalt på jordkloden, også dér, hvor vi bor, og tæt på os.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

I insekter og andre hvirvelløse dyrs verden er næsten alt muligt. De findes overalt på jordkloden, også dér, hvor vi bor, og tæt på os. Selvom hvirvelløse dyr ser mærkelige ud og har en spændende adfærd, bliver de ofte overset, ganske enkelt fordi de er meget små.

I denne bog finder du hurtigt ud af, hvor stor betydning disse krible-krabledyr har. Velkommen til smådyrenes fantastiske verden

Der lever smådyr og insekter alle mulige og umulige steder, og deres levevis og adfærd er meget forskellig og meget mere fascinerende, end du måske går og tror. 

Smådyrenes verden gennemgår hovedgrupperne inden for hvirvelløse dyr. Du kan blandt andet læse om insekter, edderkopper, tusindben, natsværmere, ledorme, bænkebidere, havsnegle og mange andre hvirvelløse smådyr.

Bogen er rigtig illustreret og giver dig mulighed for i detaljer at se dyrenes nogle gange særprægede udseendende og levesteder.

Indhold:
Hvad er et hvirvelløst dyr?
Forskellige hvirvelløse dyr
Adfærd
Levesteder
Hvirvelløse dyr og os
Ordliste

Lektørudtalelse, DBC

Smådyrenes verden

Vurdering
Det er en vellykket, overskuelig og god grundlæggende bog om emnet med fornuftige, kortfattede tekster. Den er flot illustreret med mange farverige illustrationer.

Skrevet af Torben Bråe Olesen

Smådyrenes verden
Jess French
Illustrator: Claire McElfatrick
1. udgave 2021
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år
ISBN: 9788762737112
Antal sider: 80
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 17-05-2021