Du lever

Du lever

En uskyldig far afsoner en livstidsdom for mordet på sin egen søn. En dag får han besked om, at hans søn muligvis stadig er i live – og han må bryde ud af fængslet for at finde frem til sandheden.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

En uskyldig far afsoner en livstidsdom for mordet på sin egen søn. En dag får han besked om, at hans søn muligvis stadig er i live – og han må bryde ud af fængslet for at finde frem til sandheden. #1 New York Times-bestsellerforfatter Harlan Cobens nye blockbuster er ankommet. 

David og Cheryl Burroughs lever deres drømmeliv. De er gift, bor i et smukt hus i forstæderne og har en treårig søn, Matthew. En nat vågner David og opdager, at han er dækket af blod, men ikke sit eget – sin søns. Selvom han ved, at han ikke slog sin søn ihjel, sætter de overvældende beviser mod ham David bag tremmer på livstid. 

Fem år inde i sin afsoning modtager han et fotografi – og drengen i baggrunden virker bekendt. David er klar over, at det ikke kan være sandt, men samtidig ved han, at drengen på fotografiet er Matthew. Hans søn er stadig i live. David planlægger en nervepirrende flugt fra fængslet, fast besluttet på at gøre, hvad der synes umuligt: at redde sin søn, rense sit eget navn og afdække sandheden om, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat.   

”Neglebidende spændende … En fantastisk, halsbrækkende bryde-ud-af-fængslet-fortælling.” THE GUARDIAN

Anmeldelser og omtale

 "En bog, der uden skyggen af tvivl er et must read … Et tag-selv-bord af dopaminfremkaldende twists." – Berlingske

  "En nerveflosser af en historie." – Jyllands Posten

  "Du er både opslugt, fanget og helt og aldeles i Harlan Cobens fortælleevnes vold." – Litteraterne.dk

"Det er ikke uden grund, Harlan Coben har solgt over 70 millioner bøger på verdensplan. Coben skriver mesterlige thrillere og krimier, der på dramatisk vis indfanger og overrasker sin læser." – Litteratursiden.dk

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.Pressemeddelelse

Forside
Forfatterfoto af Harlan Coben            
Foto: JR/Inside Out Project
 
Du lever
Harlan Coben
Oversat af: Anne Brinch
1. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712072690
Antal sider: 320
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-08-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 467 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben er en af USA’s allermest populære forfattere og kaldes med god grund ”thrillerkongen”. Læs mere