Du lever

Du lever

En uskyldig far afsoner en livstidsdom for mordet på sin egen søn. En dag får han besked om, at hans søn muligvis stadig er i live – og han må bryde ud af fængslet for at finde frem til sandheden.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

En uskyldig far afsoner en livstidsdom for mordet på sin egen søn. En dag får han besked om, at hans søn muligvis stadig er i live – og han må bryde ud af fængslet for at finde frem til sandheden. #1 New York Times-bestsellerforfatter Harlan Cobens nye blockbuster er ankommet. 

David og Cheryl Burroughs lever deres drømmeliv. De er gift, bor i et smukt hus i forstæderne og har en treårig søn, Matthew. En nat vågner David og opdager, at han er dækket af blod, men ikke sit eget – sin søns. Selvom han ved, at han ikke slog sin søn ihjel, sætter de overvældende beviser mod ham David bag tremmer på livstid. 

Fem år inde i sin afsoning modtager han et fotografi – og drengen i baggrunden virker bekendt. David er klar over, at det ikke kan være sandt, men samtidig ved han, at drengen på fotografiet er Matthew. Hans søn er stadig i live. David planlægger en nervepirrende flugt fra fængslet, fast besluttet på at gøre, hvad der synes umuligt: at redde sin søn, rense sit eget navn og afdække sandheden om, hvad der egentlig skete den forfærdelige nat.   

”Neglebidende spændende … En fantastisk, halsbrækkende bryde-ud-af-fængslet-fortælling.” THE GUARDIAN

Anmeldelser og omtale

 "En bog, der uden skyggen af tvivl er et must read … Et tag-selv-bord af dopaminfremkaldende twists." – Berlingske

  "En nerveflosser af en historie." – Jyllands Posten

"Det er ikke uden grund, Harlan Coben har solgt over 70 millioner bøger på verdensplan. Coben skriver mesterlige thrillere og krimier, der på dramatisk vis indfanger og overrasker sin læser." – Litteratursiden.dk

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.Pressemeddelelse

Forside
Forfatterfoto af Harlan Coben            
Foto: JR/Inside Out Project
 
Du lever
Harlan Coben
Oversat af: Anne Brinch
1. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712072690
Antal sider: 320
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-08-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 467 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben er en af USA’s allermest populære forfattere og kaldes med god grund ”thrillerkongen”. Læs mere