Hold tæt

Hold tæt

Ved du hvad dit barn foretager sig – og har du overhovedet lyst til at vide det?

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

En sadistisk morder er på spil i den lille søvnige forstadsby Glen Rock, men det er lige før, morderen forekommer mindre skræmmende end de mere menneskelige problemer, som sender almindelige folks liv ud i total kaos. 

Tia og Mike havde aldrig forestillet sig, at de ville udspionere deres søn, men 16-årige Adam har efter sin vens selvmord været meget fraværende og trukket sig fra dem. Tia og Mike bliver rystet i deres grundvold, da de en dag ved hjælp af et avanceret overvågningsprogram, som de i hemmelighed har installeret på sønnens computer, læser følgende besked til sønnen fra en anonym afsender: "Hvis vi holder lav profil og tier, sker der ikke noget."

Og som om Mike ikke har nok at slås med, kommer han i et slemt dilemma, da han gennem sit job som læge erferer noget om nabofamilien, som han helst havde været foruden.

Da moren til Adams afdøde ven opdager overraskende ting om sin søns  formodede selvmord, og da Adam selv pludselig forsvinder sporløst, sender det chokbølger gennem den lille by. Skjulte hemmeligheder kommer langsomt for dagens lys, og måske hænger det hele også sammen med den sadistiske moders offer, som blev tævet til døde.

"En page-turner. Begynd ikke at læse, hvis du har vigtige ting for næste dag, for Hold tæt vil holde dig vågen hele natten." San Francisco Chronicle

"En ven gav mig Harlan Cobens første roman i gave. Jeg slugte den på en nat og bestilte derefter alle han romaner via internettet. Tryllebundet af kombinationen af suspense, humor, vold og hans bund-solide skrivestil, læste jeg den ene efter den anden. Der er ikke mange forfattere, som kan tåle den slags intens granskning. Men jeg kan simpelthen ikke få nok af manden!" Liza Marklund

 
Hold tæt
Harlan Coben
Oversat af: Henrik Enemark Sørensen
1. udgave 2021
Paperback
ISBN: 9788712067672
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Harlan Coben

Harlan Coben

Harlan Coben er en af USA’s allermest populære forfattere og kaldes med god grund ”thrillerkongen”. Læs mere