Byg en bedre verden med Shane

Byg en bedre verden med Shane

Og de 17 verdensmål

En samtale- og byggebog, som forklarer FN’s 17 Verdensmål, så de er nemme at forstå og lette at huske.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Vi mennesker er heldige. Vi bor på en magisk planet sammen med andre fantastiske væsener. Hver eneste dag kan vi vælge, om vi vil gøre verden til et bedre sted for mennesker, dyr og planter. Det er vigtigt at huske, fordi vi børn tit glemmer det, når vi bliver voksne.

Byg en bedre Verden med Shane er en samtale- og byggebog, som forklarer FN’s 17 Verdensmål, så de er nemme at forstå og lette at huske. Hvert mål går hånd i hånd med en handling, som du og jeg kan gøre for hinanden og Jorden.

Bogen indeholder også 17 kreative byggeprojekter med genbrugsmaterialer. Vi lærer nemmere, når vi leger og bygger, og vi udvider vores forståelse, når vi bruger vores sanser. Forhåbentlig kan byggelegene inspirere børn og voksne til at lege og tale sammen om, hvordan vi kan gøre en forskel for den verden, vi alle lever i.

Lektørudtalelse, DBC

Byg en bedre verden med Shane - og de 17 verdensmål

Vurdering:
En rigtig fin bog, der falder helt i tidens trend med fokus på FNs verdensmål og bæredygtighed. Shane formår på fin vis at kombinere sin kreativitet med et gedigent budskab om, at barnet selv kan være med til at bygge og skabe en bedre verden. Bogen egner sig særdeles fint som udgangspunkt for en samtale mellem barn og voksen om verdensmålene.

Skrevet af Lone Urban Andersen

Undervisningsmateriale

Byg en bedre verden med Shane

I Byg en bedre verden med Shane formidles de 17 verdensmål, og bogen rummer konkrete bud på, hvordan man kan kreativt kan arbejde med målene i indskolingen og på mellemtrinnet.

Undervisningsmaterialet tager afsæt i et udvalg af bogens kapitler og aktiviteter og kommer med forslag til, hvordan målene kan indgå i samtaler og refleksioner i klassen. Ydermere er her ideer til, hvordan aktiviteterne kan inddrages og udbygges i mindre projekter.

Undervisningsmaterialet er udviklet af Maria Louise Bjerrum.

Download undervisningsmaterialet her

Presse

Her kan du finde billedmateriale og pressemeddelelse. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse

Forside
 


Forfatterfoto af Shane Brox                                                               
 

Foto af Ditte Isager
Byg en bedre verden med Shane - Og de 17 verdensmål
Shane Brox & Ditte Isager
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år
ISBN: 9788762738676
Antal sider: 120
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 19-10-2021

Kig i bogen

Forfattere

Shane Brox

Shane Brox

Shane Brox (f. 1968) er uddannet fra Designskolen i Kolding. Han er kendt fra DR1-programmet Shanes Verden og har udgivet en række børnebøger og byggebøger. Læs mere

Ditte Isager

Ditte Isager

Ditte Isager (f. 1977) er fotograf. Hun arbejder primært med interiør og mad. Læs mere

Lignende bog