Sherlock Holmes (2) De fires tegn

Sherlock Holmes (2) De fires tegn

Andet bind i serien om den berømte, fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Sherlock Holmes-serien, der foregår i 1800-tallet, består af de velkendte historier om den berømte, fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Historierne er forkortede versioner i et forenklet sprog. Disse udgaver til børn adskiller sig fra øvrige ved at læne sig tæt op af de originale udgaver og udgives i samme rækkefølge.

Bøgerne er flot illustreret i moderne stil og indeholder små fakta-bokse, der forklarer ord, som børn måske ikke kender.

En fin måde at præsentere en ny generation for de spændende, tidløse klassikere.

Anmeldelser og omtale

 "... det er glædeligt, at Doyles historier bliver gjort tilgængelige for børn i alderen fra 10 år og opad på en måde, der respekterer forlægget så fint." – Kristeligt Dagblad

Lektørudtalelse, DBC

Sherlock Holmes - de fires tegn

Vurdering:
Fine fortællinger, som i levende sprog genfortæller klassikerne om Sherlock Holmes og hans hjælper doktor Watson. De fremstår let tilgængelige. Faktabokse og illustrationer støtter historien på rigtig fin måde. Man får en god læseoplevelse, fyldt med underholdning og spænding.

Skrevet af Stine Veisegaard

Sherlock Holmes (2) De fires tegn
Arthur Conan Doyle
Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Arianna Bellucci
1. udgave 2021
Hardcover
Aldersgruppe: 10-12 år
ISBN: 9788762736900
Antal sider: 220
Pris: 149,95 kr.
Serie: Sherlock Holmes
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 26-04-2021