Sherlock Holmes (9) Kvinden med sløret

Sherlock Holmes (9) Kvinden med sløret

Niende bind i serien om den berømte, fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Sherlock Holmes-serien foregår i 1800-tallet og består af den berømte fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven Doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Historierne er forkortede versioner i et forenklet sprog.

Disse udgaver til børn adskiller sig fra øvrige ved at læne sig tæt op af de originale udgaver samt indeholder små fakta-bokse, der forklarer ord, som børn måske ikke kender. Bøgerne er flot illustreret i moderne stil.

En fin måde at præsentere en ny generation for de spændende, tidløse klassikere fra Victoriatidens England.

Holmes vender tilbage til en gammel sag, da en kvinde, som nægter at vise sit ansigt, beder ham komme på besøg. En uhyggelig forbrydelse begået nogle år forinden har fået forfærdelige konsekvenser, og nu er det op til Holmes at lette den tilslørede kvindes samvittighed.

Lektørudtalelse, DBC

Sherlock Holmes - kvinden med sløret

Vurdering
Dette er en spændende, vellykket og lettilgængelig genskrivning af endnu en Sherlock Holmes historie. Historien lægger sig fint op af den originale historie både i historie, sprog og tone. Den er illustreret med stemningsfyldte sort/hvid tegninger

Skrevet af Tanja Clausen

Sherlock Holmes (9) Kvinden med sløret
Arthur Conan Doyle
Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Arianna Bellucci
1. udgave 2023
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 27,20
LO: 15,80
ML: 11,40
ISBN: 9788762742970
Antal sider: 80
Pris: 149,95 kr.
Serie: Sherlock Holmes
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 22-05-2023