Sherlock Holmes (10) De tre studerende

Sherlock Holmes (10) De tre studerende

Tiende bind i serien om den berømte, fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Sherlock Holmes-serien foregår i 1800-tallet og består af den berømte fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven Doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Historierne er forkortede versioner i et forenklet sprog.

Disse udgaver til børn adskiller sig fra øvrige ved at læne sig tæt op af de originale udgaver samt indeholder små fakta-bokse, der forklarer ord, som børn måske ikke kender. Bøgerne er flot illustreret i moderne stil.

En fin måde at præsentere en ny generation for de spændende, tidløse klassikere fra Victoriatidens England.

På et af Englands mest prestigefyldte universiteter har der været indbrud hos en af underviserne. Der er ikke stjålet noget, men forbryderen har fået adgang til en meget vigtig eksamensopgave – og dermed mulighed for at snyde sig til et stort stipendium. Det kan betyde en alvorlig skandale for universitetet.

Mistanken falder på de tre studerende, som har værelser oven over underviserens bolig. Er det den populære, sportslige studerende, der har gjort det? Eller den indelukkede indiske studerende? Eller er det den ubehøvlede ludoman på øverste sal?

Det er måske ikke Holmes og Watsons mest uhyggelige eller spændende sag, men historien giver et interessant indblik i Holmes’ metoder, hans svingende sindsstemninger og hans empati i forhold til visse forbrydere.

Anmeldelser og omtale

 "Bogen er gennemillustreret med fine stregtegninger af Arianna Bellucci. Jeg synes denne børneudgave er meget tro mod den oprindelige udgave ..." – Bogrummet.dk

Lektørudtalelse, DBC

Sherlock Holmes - de tre studerende 

Vurdering:
Spændende og ufarlig krimigåde, hvor man som læser slet ikke kan lade være med at gætte med på løsningen. Gendigtningen er vellykket og sproget letforståeligt. Illustrationerne er fine og med et nostalgisk anstrøg, der klæder fortællingen. Bøgerne i serien kan sagtens læses uafhængigt af hinanden

Skrevet af Signe Rugtved Andersen 

Sherlock Holmes (10) De tre studerende
Arthur Conan Doyle
Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Arianna Bellucci
1. udgave 2023
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 27,20
LO: 16,60
ML: 10,60
ISBN: 9788762742987
Antal sider: 122
Pris: 149,95 kr.
Serie: Sherlock Holmes
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 04-09-2023