Sherlock Holmes (7) Flådetraktaten

Sherlock Holmes (7) Flådetraktaten

Syvende bind i serien om den berømte, fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Sherlock Holmes-serien foregår i 1800-tallet og består af den berømte fiktive detektiv Sherlock Holmes og hans ven Doktor Watson, der opklarer mystiske sager om mord og bedrag!

Historierne er forkortede versioner i et forenklet sprog.

Disse udgaver til børn adskiller sig fra øvrige ved at læne sig tæt op af de originale udgaver samt indeholder små fakta-bokse, der forklarer ord, som børn måske ikke kender. Bøgerne er flot illustreret i moderne stil.

En fin måde at præsentere en ny generation for de spændende, tidløse klassikere fra Victoriatidens England.

Da en tophemmelig traktat bliver stjålet fra Udenrigsministeriet, opstår der risiko for krig. Men hvorfor har tyven efter ti uger endnu ikke forsøgt at sælge traktaten?Holmes og Watson bliver trukket ind i en verden af internationalt diplomati, men opdager, at faren gemmer sig et uventet sted.

Lektørudtalelse, DBC

Sherlock Holmes - flådetraktaten

Vurdering:
Endnu en vellykket gendigtning af Doyles klassiske detektivromaner. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og med luft mellem linjerne. De fine stregtegninger er både underholdende, stemningsskabende og desuden informative, når man fx kan støtte sig til en plantegning eller se hvordan en klokkestreg ser ud. Du kan sagtens læse denne bog uden at kende de forrige bind i serien. 

Skrevet af Signe Rugtved Andersen

Sherlock Holmes (7) Flådetraktaten
Arthur Conan Doyle
Oversat af: Trine Bech
Illustrator: Arianna Bellucci
1. udgave 2023
Hardcover
Aldersgruppe: 6-9 år
LIX: 27,10
LO: 16,20
ML: 10,90
ISBN: 9788762741881
Antal sider: 120
Pris: 149,95 kr.
Serie: Sherlock Holmes
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 12-01-2023