Døden på museet

Døden på museet

UDKOMMER 22. MARTS

Læs mere

Det er halloween i den lille by King's Lynn, og Ruth Galloway skal deltage i en særpræget begivenhed på det lokale museum - åbningen af en kiste, der indeholder de jordiske rester af en biskop fra middelalderen. Men ved sin ankomst finder Ruth liget af museets kurator ved siden af kisten.

Kort efter bliver museets velhavende ejer også fundet død. Vicekriminalkommissær Nelson bliver hidkaldt for at undersøge dødsfaldene, og da det viser sig, at museet har modtaget anonyme trusselsbreve, tager sagen en uhyggelig drejning, ikke mindst da Nelson bliver ramt af en mystisk sygdom, som ifølge Ruths ven Cathbad har forbindelse til åndeverdenen og den forbandelse, der fra gammel tid har hvilet over biskoppens kiste.

Som enlig mor er Ruth i forvejen presset, og presset bliver ikke mindre, efterhånden som alle omkring hende involveres i den stadig mere mystiske sag … 

Døden på museet er fjerde bog i serien om Ruth Galloway. Hver bog indeholder en selvstændig, afsluttet historie.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
KOMMER
Forside
 

Forfatterfoto af Elly Griffiths
Foto: Sara Reeve
 


 
Døden på museet
Elly Griffiths
Oversat af: Lærke Pade
1. udgave 2019
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712056928
368 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths, f. 1963, voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. Læs mere


Lignende bøger