Stencirklen

Stencirklen

En Ruth Galloway-krimi | Paperback

11. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Fortiden rækker ud efter arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway og kriminalkommissær Harry Nelson, da et skelet bliver fundet begravet i Saltmarsken. Sagen trækker tråde tilbage til den første sag, der bragte Ruth og Nelson sammen. 

Kriminalkommissær Nelson er rystet. Han har på det seneste modtaget anonyme trusselsbreve med mystiske beskeder om, at han skal redde de uskyldige mennesker, der ”ligger begravet ved stencirklen”. Ordlyden minder ham om en række breve, han modtog for flere år siden – men afsenderen fra dengang er sidenhen død. Eller er han? 

Imens arbejder Ruth Galloway på en udgravning i Saltmarsken. Men så finder man menneskeknogler begravet i jorden, og de identificeres som resterne af den 12-årige Margaret Lacey, der forsvandt sporløst for 30 år siden. Efterhånden som sagen skrider frem, peger flere spor på en gammel sag om en anden lokal pige, der forsvandt – og som kriminalkommissær Nelson ikke kunne nå at redde i tide. 

Stencirklen er 11. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 200.000 eksemplarer i Danmark. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Anmeldelser og omtale

 "En velfortalt mordgåde med sære sidespor og skarpe statements om ligestilling … Griffiths er en driftssikker krimilitterær dramaturg, der på begavet og underholdende vis formår at forene hverdagens små og store dramaer med komplicerede drabsefterforskninger." – Berlingske

  "Velskrevet og spændende." – Litteraterne.dk

  "Utrolig velskrevet, Elly Griffiths kan sit kram." – Fru Thulstrup.dk

"En skøn hyggekrimi." – Randi Glensbo.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

PressemeddelelseForside
 

Forfatterfoto af Elly Griffiths                                                     
Foto: Sara Reeve
Stencirklen - En Ruth Galloway-krimi | Paperback
Elly Griffiths
Oversat af: Lærke Pade
2. udgave 2024
Paperback
ISBN: 9788712077589
Antal sider: 352
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 08-03-2024

Kig i bogen

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths (f. 1963) voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. I dag bor hun i Brighton med sin mand og har desuden to børn og en kat. Læs mere