Lygtemændene

Lygtemændene

En Ruth Galloway-krimi | Paperback

12. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

Pris: 149,95 kr.
Køb
Læs mere

Arkæolog og knogleekspert Ruth Galloways nye liv forstyrres, da en dømt morder trækker i trådene og bringer Ruth og kriminalkommissær Nelson sammen igen. 

Ruth Galloway har et nyt job i Cambridge, et nyt hjem og en ny partner, og hun er ikke længere politiets knogleekspert. Men da en dømt morder tilbyder sin hjælp, lokkes Ruth tilbage til politiet i Norfolk og til kriminalkommissær Nelson. 

Nelson har altid været sikker på, at Ivor March stod bag flere kvindemord end dem, han blev dømt for. Nu tilbyder March at vise, hvor de andre kvinder er begravet, hvis Ruth står for udgravningen. 

Ifølge March er kvinderne begravet i et område, der er hjemsøgt af lygtemænd: mystiske figurer, der med deres lanterner lokker rejsende i døden. Hvad er Marchs plan, og hvorfor er Ruth så vigtig for den? Er morderen virkelig fanget og sat bag lås og slå? 

Lygtemændene  er 12. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 200.000 eksemplarer i Danmark. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Anmeldelser og omtale

”Endnu en fantastisk historie med Ruth Galloway i hovedrollen. Som altid er hun skarp og præcis ... Meget velskrevet og spændende krimi ... Skiller sig ud fra mange andre gode krimiserier – og bestemt på den gode måde.” – Litteratursiden

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

PressemeddelelseForside
 

Forfatterfoto af Elly Griffiths                                                     
Foto: Sara Reeve
Lygtemændene - En Ruth Galloway-krimi | Paperback
Elly Griffiths
Oversat af: Lærke Pade
2. udgave 2024
Paperback
ISBN: 9788712077671
Antal sider: 344
Pris: 149,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-05-2024

ig i bogen

Forfatter

Elly Griffiths

Elly Griffiths

Elly Griffiths (f. 1963) voksede op i London og arbejdede som forlagsredaktør, før hun blev forfatter på fuld tid. I dag bor hun i Brighton med sin mand og har desuden to børn og en kat. Læs mere