Helens bog om børn & mad

Helens bog om børn & mad

En af de største kilder til bekymring hos småbørnsforældre er børnenes mad. Denne bog er spækket med viden om børn og ernæring, om hvordan man sikrer sig, at barnet får den ernæring, som hører deres alderstrin til, og meget meget mere.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

NY REVIDERET UDGAVE

Bliv klogere på de nye retningslinjer og få nyttige dagsplaner og nemme madopskrifter til hvert alderstrin. Spiser mit barn for lidt? Spiser det for meget? Hvor mange måltider skal et 8 måneders barn have om dagen? Hvornår skal man stoppe med at amme? Er honning farligt for en etårig? Hvornår kan man selv spise med ske? Er mit barn kræsent, når det ikke vil spise det, jeg serverer?

Sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen følger barnets udvikling fra det første store spring fra modermælk (eller erstatning), og indtil barnet kan spise næsten alt det, den øvrige familie spiser. Bogen følger Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og er fyldt med tips og tricks, som bogstavelig talt får maden til at glide lettere ned!

Man kan læse bogen fra ende til anden og følge barnets udvikling måned for måned, eller man kan bruge den som opslagsbog til at finde ud, hvordan det nu er med mælk og allergi, hvor længe man skal blive ved med at mose maden, om man må bruge krydderier i børns mad og alt det andet man kan blive i tvivl om.

Desuden rummer bogen en række nemme opskrifter til hvert alderstrin, som er nemme at gå til – og nemme at kombinere med resten af familiens mad. 

Anmeldelser og omtale

 "Det fungerer godt at man kan bruge bogen som opslagsbog og kun læse det, man lige har brug for nu, men at man kan have den liggende som opslagsbog til, når barnet bliver ældre, og det er nye problemer, der melder sig på banen, eller man bare generelt har brug for et par fif. Den er sprængfyldt med lækre, nemme opskrifter. Generelt en must-have til boghylden!" – Herning Folkeblad

Helens bog om børn & mad
Helen Lyng Hansen
3. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712058052
Antal sider: 240
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 08-05-2015

Kig i bogen

Forfatter

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen, f. 1971, er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i en række år arbejdet med børn i sundhedsvæsnet. Læs mere