Travle kvinders guide til mere tid

Travle kvinders guide til mere tid

E-bog

E-bog | Går din hverdag lidt for stærkt? Er dit liv klistret til med post it-sedler over alt det, du skal nå, huske, gøre?

 

Læs mere

Det, du bruger din tid på er det, du bruger dit liv på. Læs lige denne sætning igen.

For rigtig mange af os føles det, som om der bare ikke er tid NOK! Hvis du er en af dem, der synes hverdagen går lidt for stærkt eller synes dit liv er klistret til med post it-sedler med remindere om alt det, du skal nå, huske, gøre – og hvis du alligevel aldrig når alt det, du sætter dig for, uanset hvor hurtigt du løber eller hvor mange to do-lister, du skriver – så er denne bog til dig!

Travle kvinders guide til mere tid fortæller dig, hvordan du får mere tid, overblik, indre ro, overskud og energi i en travl hverdag. Trin for trin lærer du, hvordan du både styrer din tid og dit liv – og undervejs får tid til alt det, du faktisk allerhelst vil.

 Og tid er ikke bare tid: bogen lærer dig bl.a. også at arbejde med, hvordan du opfatter den tid, du bruger:

"Når du bruger tid på badeværelset om morgenen, er det så en Daglig pligt eller tid med Dig selv? Vi ser utroligt forskelligt på de samme aktiviteter. På en workshop havde jeg på et tidspunkt to kvinder, som begge havde brugt tid på at hente deres børn fra institution. Den ene så det som en Daglig pligt, den anden så det som en kombination af tid med Familien og Sig selv. De to kvinder havde altså forskellige opfattelser af den samme aktivitet. Hvem tror du i øvrigt nød det mest?"

Bogen giver konkrete værktøjer, smutveje, øvelser og teknikker til, hvordan du kan prioritere og disponere din tid smartere og på den måde få frigivet tid til det, du savner og sukker efter: Om det så er familien, børnene, vennerne, kærligheden, dine fritidsinteresser – eller dig selv. Bogens forfatter lover, at du med god planlægning kan få op til to timer ekstra foræret – hver dag!

Anmeldelser

"Seks stjerner. Med denne guide får du konkrete værktøjer, smutveje og effektive teknikker til, hvordan du kan disponere din tid smartere og få mere tid, overblik, overskud, indre ro og energi i en travl hverdag. " - kvindeuniverset.dk

"I en tid, hvor det kan være rigtig svært at få enderne til at nå sammen, er det balsam for sjælen at mærke, at der virkelig er nogle, der forsøger at tage os seriøst, og som såvel forstår trængslerne og de knappe timer, og som så også præsenterer os for en lang række redskaber til at få os ud af stress-zonen og ind i en behagelig zone af energi og velvære…" – bogsyn.dk

"I hvert afsnit er der gode råd og konkrete værkstøjer, som du skal arbejde med. Og det kræver noget at gå i gang med bogen – den kan læses fra ende til anden, men hvis du virkelig vil mærke en forskel, skal du lave nogle af de øvelser der er i bogen, med det resultat at du lærer dig selv bedre at kende." - bogblogger.dk

Travle kvinders guide til mere tid - E-bog
Dorthe Rindbo
1. udgave 2011
ISBN: 9788712046820
Antal sider: 308 sider
Pris: 249,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 17-08-2011

Forfatter

Dorthe Rindbo

Dorthe Rindbo

Dorthe Rindbo er rådgiver med speciale i personlig planlægning og effektivitet Læs mere

[ Error ]