Gads Psykologileksikon

Gads Psykologileksikon

Dette leksikon er det ultimative leksikon for alle, der beskæftiger sig fagligt med psykologi eller interesserer sig for emnet

Pris: 499,00 kr.
Køb
Læs mere

Gads Psykologileksikon er det eneste af den kvalitet på det danske marked, og det har haft en solid position i de faglige miljøer siden første udgave udkom i 2004.

Leksikonet indeholder flere end 2.500 opslagsord samt illustrationer og er skrevet af flere end 60 eksperter fra hele Norden under redaktion af professor Jens Bjerg.

1. og 2. udgave har solgt over 10.000 eksemplarer, og 3. udgaven indeholder stadig den meget brugbare og omfattende dansk/engelsk/tysk ordliste med en lang række psykologiske begreber, gode litteraturhenvisninger til videre læsning samt et udførligt personregister.

Leksikonet er uundværligt for studerende og andre fagpersoner, men det er også relevant for alle, der søger kompetent faglig viden om psykologiske problemer og emner.

Anmeldelser

"Gads Psykologileksikon er simpelthen en fornøjelse at læse i, og man mærker, at det er kompetent sagkundskab, som lægger navn til hvert eneste opslag." - Politiken

"(...) en milepæl i dansk psykologi (...) selvom der findes andre leksika, er der ingen tvivl om, at Gads Psykologileksikon er langt det bedste." - Psykologisk set

"I kraft af litteraturhenvisningerne efter hver eneste artikel må værket være som "gefundenes Fressen" for universitetsstuderende i psykologi." - Psykologisk - Pædagogisk Rådgivning.

"Gads Leksikon (er) spændende at læse i, fordi man bliver klogere på ord og vendinger, man ikke anede eksisterede, og fordi redaktionen har valgt at medtage overraskende gloser og vendinger som opslag." - Voreshverdag.dk

   

Om bogens forfattere

Du kan læse om bogens forfattere her.

Supplerende artikler

Her kan du læse supplerende artikler til Gads Psykologileksikon.


Grænseløst arbejde        Manipulation

  

Korrektioner

Ved en beklagelig fejl er der sket en sammenskrivning af Arne Poulsens og Faezeh Zands artikel om "Resiliens". Se den rigtige version her.

Endvidere er skribentsignaturen SH blevet krediteret for artiklerne kontingens, primær og sekundær intersubjektivitet og refleksiv funktion; den korrekte signatur er SHa (Susanne Harder).

Øvrige korrektioner kan ses her.

Gads Psykologileksikon
Redigeret af: Jens Bjerg
3. udgave 2011
ISBN: 9788712045120
Antal sider: 811 sider, illustreret
Pris: 499,00 kr.
Udgivelsesdato: 17-01-2011