Sød og blød

Sød og blød

UDKOMMER 1. NOVEMBER

Læs mere

Noura arbejder i sin bror Alis kiosk, og hun har en særlig evne til at blande slikposer, der passer lige netop til køberens personlighed. Men slikblandingstalentet får fatale følger.

En særlig blanding har skabt et monster, som holder til i butikkens baglokale, og som har en forkærlighed for at æde mænd .... Har monsteret noget gøre med, at Nouras nye kæreste Jack er forsvundet?

Et feministisk velkommende gys fra den prisnominerede forfatterinde Zakiya Ajmi. Bogen er gennemillustreret af Kathrina Skarosa.

Zakiya Ajmi har tidligere udgivet den anmelderroste ungdomsroman Vulkan:

NOMINERET TIL NORDISK RÅDS BØRNE- OG UNGDOMSLITTERATURPRIS OG KULTURMINISTERIETS FORFATTERPRIS FOR BØRNE- OG UNGDOMSBØGER 2021.

 "Det gør bare så godt i læsehjertet at glide gennem så mange gode sætninger og sjove sprogbilleder (…) en vild og original ungdomsfortælling om tilværelsen efter krisecentret (…) et glødende portræt af ung rådvildhed og vilje (…) Det er en bog, der vil vældig meget, og som lykkes med det.”
– Politiken

"Sammensat og ambitiøs."
– Weekendavisen

"En velskrevet roman som kommer flot omkring de problematikker, der kan være med venskaber, spirende kærlighedsliv og forældre, som ikke lever op til deres ansvar. En troværdig historie skrevet i et letlæseligt dagligdags sprog med korte overskuelige kapitler. En nærværende ungdomsroman med noget på hjertet."
– Lektørudtalelse, DBC
Sød og blød
Zakiya Ajmi
Illustrator: Kathrina Skarosa
1. udgave 2021
Softcover
Aldersgruppe: 13+
ISBN: 9788762737563
Antal sider: 72
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 01-11-2021

Forfatter

Zakiya Ajmi

Zakiya Ajmi

Zakiya Ajmi, f. 1992, er forfatter til børn, tweens og unge. Læs mere

Lignende bog