Altid Alma #1

Altid Alma #1

Første bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Alma får et insulinchok og befinder sig pludselig i en helt anden tid og et helt andet miljø, hvor hun møder grevinde Danner, og hun erfarer, hvad rigtig fattigdom er.

Alma kommer ret hurtigt retur til nutiden, som ikke altid er lige fed. Hun har nemlig mistet sin far, da hun var ganske lille, og hendes mor sørger stadigvæk. Alma er netop flyttet til en ny by og føler sig meget alene, men bliver heldigvis venner med Freya.

Ikke længe efter får hun igen insulinchok, og her kommer hun tilbage til 1988 (og forfærdes blandt andet over tidens skrækkelige mode). Alma bor pludselig på børnehjem, hvor hun møder en af de ansatte, der hedder det samme, som hendes far hed, nemlig Heino, og som er født samme dag i 1971.

Men hvorfor døde han egentlig – og hvordan var hans liv i tiden før?

Altid Alma #1 er første bind af en trilogi om ukuelige Alma, hvis sukkersyge sender hende på drømmeture til fortiden. De næste to bind forventes i foråret og efteråret 2023.

Dorte Roholte har udgivet ca. 80 bøger, langt de fleste for børn og unge.

Dorte Roholte fik SKRIVERPRISEN og blev nomineret til ORLA for første bind af serien om Mærkelige Mynthe med de overnaturlige evner.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering. Pressemeddelelse                                                                             

 

Forfatterfoto af Dorthe Roholte
Foto: Mona Grundsøe

Altid Alma #1
Dorte Roholte
1. udgave 2022
Softcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762741959
Antal sider: 160
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 27-09-2022

Forfatter

Dorte Roholte

Dorte Roholte

Dorte Roholte, f. 1958, er egentlig apoteksuddannet, men forlod i 1989 faget til fordel for skriveriet. Hun har udgivet 77 bøger, langt de fleste for børn og unge. Læs mere

Lignende bøger