Mynthe & Markus

Mynthe & Markus

Mærkelige Mynthe 4

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved.

Pris: 99,95 kr.
Køb
Læs mere

Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved. Måske skal der en dramatisk hændelse til, før der bliver ændret på det? Men kan Mynthe altid stole på sin evne, eller kan hun også tage fejl? Det begynder hun at håbe på, da hun i drømme ser Markus sammen med en anden pige og får en frygtelig indsigt om hans familie.

Lektørudtalelse

Mynthe & Markus

Kort om bogen:
Mynthe på 14 er en helt almindelig pige og alligevel ikke. For hun er synsk, og det er både en gave og en forbandelse. Især når man kan se noget, man virkelig ikke ønsker skal ske. Spændende bog for dig fra 11 år, som kan lide at læse overnaturlige bøger.

Beskrivelse:
Mynthe får ofte syner om, hvad der kommer til at ske. Det er ikke noget, hun selv kan styre eller egentligt ønsker. For hvordan tackler man at vide ubehagelige ting om sin kæreste eller sin veninde? Mynthe er kæreste med Markus, men hun ser både grimme ting om hans families fremtid og deres eget forhold. Måske er hun så heldig, at hun tager fejl? Men hun opdager også, at nogle bare er ude på at udnytte hendes evner til egen fordel. Det er ikke let at være hende, selv om synskheden også kan være en stor hjælp. Bogen er 4. del i serien, som er skrevet af den kendte og populære forfatter.

Vurdering:
Bogen er et troværdigt og spændende mix af helt almindeligt hverdags- og familieliv med skole, forelskelse og skilte forældre parret med Mynthes særlige evne, som ofte skaber flere problemer for hende end fordele. En hurtigt læst bog for dig, der kan lide overnaturlige temaer, uden det bliver alt for uhyggeligt.

Andre bøger om samme emne/genre:
En anden paranormal serie for samme aldersgruppe er Tankespinder. Den handler dog om elverpiger.

Til bibliotekaren: 
Bogen holder standarden fra resten af serien og kan købes på niveau med de tre tidligere bind. Den har samme forsidelayout som Mynthes drøm, en samlet udgave af bind 1-3.

Skrevet af Elisabeth Bennetsen

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering. Forside                                                                               


Forfatterfoto af Dorthe Roholte
Foto: Mona Grundsøe
Mynthe & Markus - Mærkelige Mynthe 4
Dorte Roholte
1. udgave 2019
Softcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762733701
Antal sider: 135
Pris: 99,95 kr.
Serie: Mærkelige Mynthe
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 30-09-2019

Kig i bogen

Forfatter

Dorte Roholte

Dorte Roholte

Dorte Roholte, f. 1958, er egentlig apoteksuddannet, men forlod i 1989 faget til fordel for skriveriet. Hun har udgivet 77 bøger, langt de fleste for børn og unge. Læs mere

Lignende bøger