Mynthe & Markus

Mynthe & Markus

Mærkelige Mynthe 4

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved.

Pris: 99,95 kr.
Køb
Læs mere

Dette er den fjerde bog i serien om Mynthe. Den første bog om Mynthe fik Bogslugerprisen og var nomineret til Orla-prisen.

Mynthe er så glad for Markus og sin veninde Yasmin, men det nager hende, at hendes forældre ikke anerkender hendes evne til i glimt at vide ting, som andre ikke ved. Måske skal der en dramatisk hændelse til, før der bliver ændret på det? Men kan Mynthe altid stole på sin evne, eller kan hun også tage fejl? Det begynder hun at håbe på, da hun i drømme ser Markus sammen med en anden pige og får en frygtelig indsigt om hans familie.

Lektørudtalelse, DBC

Mynthe & Markus

Vurdering:
Bogen er et troværdigt og spændende mix af helt almindeligt hverdags- og familieliv med skole, forelskelse og skilte forældre parret med Mynthes særlige evne, som ofte skaber flere problemer for hende end fordele.

Skrevet af Elisabeth Bennetsen

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering. Forside                                                                               


Forfatterfoto af Dorthe Roholte
Foto: Mona Grundsøe
Mynthe & Markus - Mærkelige Mynthe 4
Dorte Roholte
1. udgave 2019
Softcover
Aldersgruppe: 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762733701
Antal sider: 135
Pris: 99,95 kr.
Serie: Mærkelige Mynthe
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 30-09-2019

Kig i bogen

Forfatter

Dorte Roholte

Dorte Roholte

Dorte Roholte, f. 1958, er egentlig apoteksuddannet, men forlod i 1989 faget til fordel for skriveriet. Hun har udgivet 77 bøger, langt de fleste for børn og unge. Læs mere

Lignende bøger