Charlie forvandler sig til en kylling

Charlie forvandler sig til en kylling

Niårige Charlie bekymrer sig ret meget. Om alt muligt. Især om sin bror, der er indlagt på hospitalet. Og når han bekymrer sig, forvandler han sig til et dyr.

- bornenesboger.dk
Læs mere

Niårige Charlie bekymrer sig ret meget. Om alt muligt. Især om sin bror, der er indlagt på hospitalet. Og når han bekymrer sig, forvandler han sig til et dyr. Det lyder måske sjovt, men det er faktisk ret besværligt. Hvor fedt er det måske lige at blive til en abe midt under skolekomedien (hvor Charlie spiller trist kartoffel)?!

Copeland bruger på fineste vis humoren og fiktionen til at skildre angst, bekymring og andre følelser, der kan være svære at håndtere. Det bliver til en sjov og medrivende historie om Charlie og hans venner, som appellerer selv til modvillige læsere.

Charlie forvandler sig til en kylling  har siden udgivelsen i februar i år solgt over 12.000 eksemplarer i Storbritannien, og rettighederne er solgt til 20 lande.

Anmeldelser

 ”Charlie forvandler sig til en kylling er en virkelig morsom børnebog om at bekymre sig for meget. Bogen er skrevet med stort overskud og formår at underholde på højt plan, samtidig med at den tager sit underliggende tema om stærke bekymringer alvorligt (…) Må absolut anbefales til alle, der har brug for et godt grin.” – bornenesboger.dk


Charlie forvandler sig til en kylling
Sam Copeland
Oversat af: Annette Julie Berg
Illustrator: Sarah Horne
1. udgave 2019
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762729773
Antal sider: 259
Pris: 99,95 kr.
Serie: Charlie
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 03-06-2019

Se bogtrailer

Silly Intro by Alexander Nakarada | https://www.serpentsoundstudios.com
Music promoted by https://www.free-stock-music.com
Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)
https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Se videoanmeldelse

Forfatter

Sam Copeland

Sam Copeland

Sam Copeland er udover at være forfatter litterær agent i et af de store britiske agenturer. Læs mere

Lignende bog