Charlie forvandler sig til en T-rex

Charlie forvandler sig til en T-rex

Masser af illustrationer og glimmer-effekt i denne forrygende morsomme serie, der også indeholder emner som bekymring og angst.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Masser af illustrationer og glimmer-effekt i denne forrygende morsomme serie, der også indeholder emner som bekymring og angst.

Charlie er bekymret over, at han og hans familie måske er nødt til at flytte ind hos tante Brenda og hendes 17 katte (og træben). Og når Charlie bekymrer sig, forvandler han sig til tilfældige dyr.

Presset gør det svært for Charlie at styre, hvor og hvornår han forvandler sig til et dyr – og endnu sværere at forvandle sig tilbage til Charlie igen.

Lykkes det ham at få styr på det, eller skal han virkelig være en due for altid?

"Charlie forvandler sig til en kylling  er en virkelig morsom børnebog om at bekymre sig for meget. Bogen er skrevet med stort overskud og formår at underholde på højt plan, samtidig med at den tager sit underliggende tema om stærke bekymringer alvorligt."
– Børnenes Bøger om første bind i serien om CHARLIE

Lektørudtalelse

Charlie forvandler sig til en T-rex

Kort om bogen:
Charlie har evnen til at forvandle sig til forskellige dyr, men ikke evnen til at styre hvornår, for det sker kun når han er stresset eller bekymret. Denne gang er han bekymret over, at nogen har stjålet fra hans fars firma, og at de måske er nødt til at sælge deres hus. For dem, der kan lide sjove bøger. Fra 8-10 år.

Beskrivelse:
Dette er 2. bog i serien om Charlie, som kan forvandle sig til dyr. Men Charlie er begyndt at lægge mærke til, at når han har forvandlet sig, bliver han nogen gange så meget til dyret, han har forvandlet sig til, at han glemmer, han er Charlie. Det er et problem, for jo mere nervøs han er for at forvandle sig, desto større er chancen for, at han gør det - med helt uforudsigelige resultater til følge. Bogen er i stift bind og endnu en gang illustreret af Sarah Horne.

Vurdering:
Det er endnu en sjov bog i serien (som også kan læses for at følge med i forfatterens fortsatte brev-fejde med sit forlag). Charlie har endnu en gang store problemer, og selvom han forsøger at styre sine forvandlinger, virker det ofte til i højere grad at være omvendt. Til gengæld er der altid moralsk støtte at hente hos hans venner.

Andre bøger om samme emne/genre:
Egner sig til dem, der kan lide sjove bøger som Onkel Erling og Geo og det stort set uplanlagte eventyr og Wilf - en helt i uheld - redder verden.

Til bibliotekaren:
Endnu et fint bind i serien. Anbefales til indkøb.

Skrevet af Martin W Hansen

Download poster


 

Download poster                                                                                                        Charlie forvandler sig til en T-rex
Sam Copeland
Oversat af: Annette Julie Berg
Illustrator: Sarah Horne
1. udgave 2020
Hardback
Aldersgruppe: 6-9 år, 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762733404
Antal sider: 300
Pris: 199,95 kr.
Serie: Charlie
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 26-08-2020

Kig i bogen

Forfatter

Sam Copeland

Sam Copeland

Sam Copeland er udover at være forfatter litterær agent i et af de store britiske agenturer. Læs mere

Lignende bog