CBS gennem 100 år

CBS gennem 100 år

Fra lille og undseelig Handelshøjskole til nutidens internationale CBS.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Copenhagen Business School er en af verdens største og mest anerkendte Business Schools. Med fag som filosofi, historie, politologi, psykologi og sprog er skolen samtidig et forbillede for andre Business Schools verden over, der søger at imødekomme de voksende krav om relevans og social ansvarlighed. 

Sådan har det ikke altid været. Siden den ydmyge start i 1917 har skolen måttet kæmpe for anerkendelse. Akademisk blev den i årtier betragtet som en kræmmerskole i lommen på erhvervslivet, mens erhvervslivet mente, at den havde for teoretiske og verdensfjerne uddannelser. Det førte til skarpe opgør om professoransættelser og professorernes forskningsfrihed og til stadige kampe for ressourcer.

Historien om CBS er også en historie om de forandringer i det danske erhvervsliv og samfund, som konstant ændrede kravene til kompetencer i erhvervslivet og i den offentlige sektor. CBS’ stræben efter at leve op til disse krav er ikke altid gået stille af, når ledelse og medarbejdere har været uenige om retningen – men ikke om målet.

Det er denne udvikling, fra en lille og undseelig Handelshøjskole til nutidens internationale CBS, der er emnet for denne bog.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside
 


Forfatterfoto af Kurt Jacobsen
Foto: Susanne Mertz

Forfatterfoto af Anders Ravn Sørensen

 
 
CBS gennem 100 år
Anders Ravn Sørensen & Kurt Jacobsen
1. udgave 2017
Hardcover m. halvbind
ISBN: 9788793229587
Antal sider: 416
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Historika
Udgivelsesdato: 21-03-2017

Kig i bogen

Forfattere

Anders Ravn Sørensen

Anders Ravn Sørensen

Anders Ravn Sørensen, f. 1981, er lektor og ph.d. ved Institut for Business Humaniora og Jura, CBS. Læs mere

Kurt Jacobsen

Kurt Jacobsen

Kurt Jacobsen (f. 1954) er dr.phil. og professor i historie ved CBS. Læs mere

Lignende bøger